Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lenne a megfelelő fogyókúra...

Mi lenne a megfelelő fogyókúra számomra?

Figyelt kérdés

18 fiu/91 kg 185 cm

KB. 1 hét alatt lefogytam 4 kg-t/95 kg-ról/ ugy hogy keveset ettem és tornáztam a hasamra ,felüléseket meg hasonlókat.

De az étrendemen változtatni kellene mert allig eszek valamit és ez igy nem jó.

2012. márc. 8. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Korántsem fogytál 4 kg-ot, csak kiürült a szervezeted. Kiszámítod a kalóriaszükségleted, az alatt eszel pár száz kcal-val és kész. +tornázol
2012. márc. 8. 11:08
 2/5 A kérdező kommentje:
ezekben a számitásokban nem vagyok otthon sajnos
2012. márc. 8. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
2012. márc. 8. 11:23
 4/5 A kérdező kommentje:
kösz szépen :D
2012. márc. 8. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:
nézd... felüléstől nem fogsz fogyni. fogyni attól fogsz, ha rendes minőségű táplálékokat veszel magadhoz, ezeekt rendszerességgel, tudatosan eszed, a súlyfenntartáshoz való kalória alámész, sok cukormentes folyadékot iszol és mindezek mellé mozogsz. a mozgás lehet aerob, vagy kardio. a legjobb fogyást a kardio gyakorlatokkal tudod elérni, pl futás. de arra ügyelni kell, hogy a kardio edzésekkel izomzatot is vesztesz, ezért ezt a veszteséget megelőzendő, súlyzós edzéseket is végezz. egy hét alatt ennyit nem fogyhattál, hacsk nem zsírleszívásod volt, amit kétlek. 1 hét alatt ha mindent jól csinálsz, és kitartó vagy leadhatsz 1 kilót mondjuk. de az is nehéz. most, ahogy írták előttem, kiürült a szervezeted, ezért mutat kevesebbet a mérleg.
2012. márc. 8. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!