Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj ha minden nap eszem...

Baj ha minden nap eszem mozarella sajtot?

Figyelt kérdés

Reggelire alt. 2 tojas feherjet eszem 2 szelet csirkemellsonkaval vagy zabkasat(vizzelfelfozve)

Tizoraira alt 70 kaloria tk kekszet eszem vagy egy almat

Ebedre ez valtakozo a menzai salatat szoktam elvinni alt es az mindig mas de a heten vegig volt mozarella sajtjuk es mivel azt talaltam a leg feherjedusabbnak olyan 3-4 szeletet szoktam megenni salival.

Vacsorara alt feherjet(csirkemell, tonhal, halak) eszem salataval vagy feherjeturmixot iszom

Szoval problema a mozarella sajt? Nemt ul zsiros minden napra? Nem hiszem h light lenne a suliban...

2012. márc. 7. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:

3-4 szelet nem gond.

Egy csomagnyi már húzósabb, 20% a zsírtartalma amúgy.

2012. márc. 7. 13:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Van light mozarella sajt, is annak kb. 8-10% a zsírtartalma. Egyébként nem baj ha belefér a napi kcalodba nyugodtan egyed. :) Én is szoktam néha, salátába, vagy csak sonkához, szendvicshez.
2012. márc. 7. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!