Ezzel a diétával mennyit tudok 2 hónap alatt fogyni?
-2 Activia joghurt (piros gyümölcsös), /kb. 2x115 kcl/,
-3 db alma /kb. 3x30 kcl/,
-1 Jó Reggelt keksz /kb. 4x57 kcl/,
-2 tojás (rántott v. tükör) / kb. 2x80 kcl/,
-2 szelet rozsos kenyér /2x130 kcl/
+ 20-30 perc futás + gyalog oda vissza a suliba (kb. 3 km összesen)
De megnyugtatásként: lehet, hogy egy kicsit durva, de miután elértem a (reális!!) célomat, azután természetesen normálisabban fogok enni, egészségesebben, mint előtte.
14/L; 163 cm/ 50 kg
És légyszi, nem kérek olyanokat, hogy "neked nem kell fogynod, egészséges vagy" blablabla.... Csak a kérdésre szeretnék VÁLASZT! Köszönöm (:
3. Válaszoló: annyit főz direkt, hogy maradjon, marad is, de olyanokat csinál, mint például pörkölt, még ilyen undi, húsos, magyar kaják, amiknek még a szagától is rosszul vagyok (: emellett még csinál sült krumplit, de mivel az nem éppen egy fogyókúrás kaja, annak ellenére, hogy nagyon szeretem, nem fogok belőle enni. Még aztán abban mi az egészséges?? Na, semmi >.<
4. Válaszoló: hmm, igazad lehet, hosszútávra nem jó étrend, de 2 hónap alatt nem valoszínű, hogy kipurcannék, mivel annyi háj van rajtam :D de direkt kihangsúlyoztam, hogy 2 hónap után áttérek egy kalóriában és tápanyagban gazdagabb kajálasra, természetesen akkor is csak annyit, ammivel tartom a súlyom (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!