Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a diétával mennyit...

Ezzel a diétával mennyit tudok 2 hónap alatt fogyni?

Figyelt kérdés

-2 Activia joghurt (piros gyümölcsös), /kb. 2x115 kcl/,

-3 db alma /kb. 3x30 kcl/,

-1 Jó Reggelt keksz /kb. 4x57 kcl/,

-2 tojás (rántott v. tükör) / kb. 2x80 kcl/,

-2 szelet rozsos kenyér /2x130 kcl/

+ 20-30 perc futás + gyalog oda vissza a suliba (kb. 3 km összesen)

De megnyugtatásként: lehet, hogy egy kicsit durva, de miután elértem a (reális!!) célomat, azután természetesen normálisabban fogok enni, egészségesebben, mint előtte.

14/L; 163 cm/ 50 kg

És légyszi, nem kérek olyanokat, hogy "neked nem kell fogynod, egészséges vagy" blablabla.... Csak a kérdésre szeretnék VÁLASZT! Köszönöm (:

2012. márc. 7. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit ehetnél tartalmasabb ételeket is, persze nem mondom hogy minden nap vágj be egy jó nagy adag pacalpörköltet, utána meg egy nagy karéj zsíroskenyeret, csak valami főtt étel azért legyen. Mondjuk egy tányér leves, vagy valami hús, például hal vagy csirke, vagy vadhús. Ezek egyáltalán nem nagy kalóriatartalmúak, mégis nagyon finomak és főtt ételek :)
2012. márc. 7. 18:27
 2/8 A kérdező kommentje:
A sült csirkemellen kívül semmilyen húst nem eszek meg, de anya amúgy se csinál hétköznap főtt ételt, mert azt mondja, hogy egyek kenyeret, kibírom -.- és nekem még nem engedi meg, hogy "összekoszoljam" a konyhát... De hátha egyszer sikerül majd meggyőznöm... De az nem most lesz....
2012. márc. 7. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Hú, akkor így nehezebb, ha anyukád nem engedi.. Nem tudnád meggyőzni róla, hogy esetleg hétvégén főzzön nagyobb adagban, akkor marad hétköznap és csak fel kell melegíteni? Próbáld vele megértetni, hogy a főtt étel nagyon fontos, most a kenyér egyáltalán nem jó arra, hogy hétköznap mindig azt edd. Reggelire oké, de hogy azon élj hétköznap? Vagy ha nem szeretné, hogy összekoszold a konyhát, akkor ne ilyen nagy főzőcskézésbe kezdj bele, hanem pl. főzz ki pár virslit, és máris ott van meleg étel. :) 1. voltam
2012. márc. 7. 19:05
 4/8 anonim válasza:
Nem vagyok egy norbi és nem is nagyon értek ehhez de 14évesen ennyi kaja mellett a halálos végrendeletet írod alá szerintem! Most kezd el igazán fejlődni a tested, de ennyi bevitel mellett nehezen (egy hozzá nem értő véleménye) :)
2012. márc. 7. 19:12
 5/8 A kérdező kommentje:

3. Válaszoló: annyit főz direkt, hogy maradjon, marad is, de olyanokat csinál, mint például pörkölt, még ilyen undi, húsos, magyar kaják, amiknek még a szagától is rosszul vagyok (: emellett még csinál sült krumplit, de mivel az nem éppen egy fogyókúrás kaja, annak ellenére, hogy nagyon szeretem, nem fogok belőle enni. Még aztán abban mi az egészséges?? Na, semmi >.<

4. Válaszoló: hmm, igazad lehet, hosszútávra nem jó étrend, de 2 hónap alatt nem valoszínű, hogy kipurcannék, mivel annyi háj van rajtam :D de direkt kihangsúlyoztam, hogy 2 hónap után áttérek egy kalóriában és tápanyagban gazdagabb kajálasra, természetesen akkor is csak annyit, ammivel tartom a súlyom (:

2012. márc. 7. 19:23
 6/8 A kérdező kommentje:
És bocsi a helyesírási hibákért, de a telómon nem egy leányálom írni xD
2012. márc. 7. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
tul sok a cukor bevitel es semmi feherje... csinalhatod 2 honapig lefogyhatsz vele valamennyit (bar a cukor miatt nem tul sokat) ugy is csak a duplajat ha nem tobbet hiznad vissza
2012. márc. 7. 19:38
 8/8 A kérdező kommentje:
És mennyi az a nem túl sok?
2012. márc. 7. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!