Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 centit fogyni 8 honap alatt?

10 centit fogyni 8 honap alatt?

Figyelt kérdés

10 centi fogyás az kb mennyi kilo? Persze tudom hogy nem mindenki egyből hasbol fogy. kinéztem egy felsőt interneten, és nagyon tetszik, hossza jo, de szélessége 10 cm-vel kisebb. zipzáros, szoval lehet fel sem tudom huzni. elhatároztam hogy tornázni fogok, de még csak most kezdtem.

180 cm magas vagyok

2012. febr. 24. 15:13
 1/4 *gin* ***** válasza:
nekem 2-3 hónap alatt ment le ennyi, kb. 8-10 kilót jelentett tömegben, úgy, hogy nem sokkal volt több felesleg rajtam.
2012. febr. 24. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi. megkérdezhetem hogy hogy? nem diátázom, de pl csokit nem eszek, és mindenből probálok kevesebbet, főleg kenyér meg társai. mellette tornázni fogok, nem tudom mennyit tesz az.
2012. febr. 24. 17:58
 3/4 *gin* ***** válasza:
heti 3x5 km-t kocogtam, otthon tornáztam RR comb meg fenékre, és napi 1500 kalóriát ettem.
2012. febr. 24. 19:25
 4/4 A kérdező kommentje:
az nem semmi, gratulálok.
2012. febr. 24. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!