Ezzel a módszerrel le tudnék fogyni 20 nap alatt kb 3 centit a hasamból-csípőmből? Lennt!
Hetente 6* edzenék,az edzéstervem :
hétfő,szerda,péntek: 1 óra kardió edzés ( kardió gépeken,illetve spinning óra ..) majd ezek után 250 hasfelülés
kedd,csütörtök,szombat: 30perc kardió bevezetésként, és súlyzós edzés farizomra,kézre, 250 hasfelülés szintén.
A fogyáson kívűl feszesedni is szeretnék.
Heti 3* a kardió edzések előtt innék L-carnitint (többre sajnos nincs pénzem)
Az étkezésem így nézne ki:
R : kevés műzli,2 szelet teljes kiőrlésű toast kenyér sonkával ( mivel nincs lehetőségem délig enni,ezért reggelire többet ennék)
E : natúr csirke v pulykahús köret nélkül,1 pohár fehérjeturmix (vízzel,és nem tejjel)
U,V: ugyanaz mint az ebéd,hús, illetve edzés után szintén 1 pohár fehérjeturmix
Ez így megfelelő ha zsírból szeretnék fogyni és nem izomból?Min változtassak?
Ha az edzésemnek 6 óra után van vége,akkor is ehetek húst üresen fehérjeturmixszal ?
Valaki hozzáértő segítsen,muszáj megszabadulnom az úszógumitól addig!
1. a 250 felülés nem segít, de ha megnyugtat, csináld
2. inkább egyél 3 sz. kenyeret, mint cukros müzlit
3. egy fia zöldség nincs a menüdben, beteg akarsz lenni? rost, vitamin... kell!! reggelihez friss, ebédre, vacsira lehet párolt... ezek nem hízlalnak (krumpli, rizs és kukorica kerülendő)
4. hús mellé szerintem felesleges még a fehérjeturmix is, de ezt majd megmondják az edzők (én mindenesetre elgondolkoznék, mennyi műanyagot nyomok be)
5. nincs helyi fogyás
6. 3 cm ha jól tudom, másfél ruhaméret - 20 nap alatt szerintem lehetetlen... ráadásul ha koplalsz, akkor vissza is hízod
Min változtass? Legfőképpen a határidőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!