Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni 40...

Hogyan tudnék fogyni 40 centit a hasamból?

Figyelt kérdés

A köldököm alatt a legnagyobb körfogat 100 cm körül forog :(

Ma találtam egy kardigánt a szekrényemben....a legszélesebb rész (mellnél) 84 cm, a legkeskenyebb (csípő/derék) 60 cm :(

Mikor leszek olyan? Mit csináljak?

Már régóta kb. így néz ki az étrendem:

Reggeli: kefir, narancslé - ha éhes vagyok, akkor 1 alma

Ebéd: koreai étteremből vagy wasabi-ból valami tekercs/sushi levessel

Vacsi: alma, pár keksz vagy abonett

Tegnap meg pl. reggelire kefir, tízóraira egy szelet süti kávéval, uzsonna egy sonkás szendvics teával, a vacsi meg 1 alma volt..Sok,ugye?

2010. nov. 27. 10:38
 1/10 A kérdező kommentje:

Mondjuk nem tudom,lehet ez a kardigán úgy van szabva,hogy nem ér le a fenékig, csak derék magasságban...:$

Mert akkor indokolt a 60-as derék....Ja tényleg...na mindegy...

Akkor is 20 cm-t kell fogyni derékból, mert az meg azt hiszem 80 cm körül van!:(

2010. nov. 27. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem sok az ételadagod. Viszont 40 cm-t lefogyni derékról, az gáz! A derekad nem a köldököd alatt van, csak hogy tudd! Az a törzsünk legkeskenyebb része! Jócskán kell, még fogynod, de ezt a kérdést meg a fogyókúrás kategóriába kéne kiírnod!
2010. nov. 27. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem sok, sőt, talán többet is lehetne és lehet, hogy úgy jobban fogynál. :)Persze a mennyiség attól is függ, hogy hány kg vagy jelenleg. Mindenképpen kellene napi 5-6 étkezés 3 óránként, egyenlő adagokra elosztva a kaját. Ha már sonkás szendvics akkor az maximum teljes kiőrlésű lisztből készült kenyérrel. :)

23/F

2010. nov. 27. 11:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Totál nem az volt a kérdés, hogy kell-e fogynom!Én azt mondtam, hogy fogyni akarok!

Ma ezt ettem: 2 narancs, 1 alma, 3 tökmagos pogácsa, 2 szelet párolt hal, 50g adzuki bab........többször ettem egy nap......de nem tudom valaha menni fog-e....remélem igen, és le tudok majd fogyni :(!!!!!!!

2010. nov. 27. 23:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy igaz,hogy derékból nem kell 40 cm-t fogynom... de 20 cm-t igen.
2010. nov. 27. 23:16
 6/10 anonim ***** válasza:
mozogj.át fog alakulni a szervezeted
2010. nov. 28. 12:05
 7/10 anonim válasza:

Nem minden csak az evés.

Mozogni kell!

Én már próbáltam úgy hogy kevesebbet eszek de nekem az nem hatott :)

Egy kis mozgás nagyon sokat segít :) (futás, séta, torna miegyéb :)

2010. dec. 10. 14:01
 8/10 anonim ***** válasza:
2010. dec. 10. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Hallottál már a jojo effektusról? Én nem ajánlom, hogy ilyen keveset egyél, mert a szervezeted érzékelni fogja, hogy nem kap elegendő tápanyagot és zsírt fog raktározni. Nem lehet örökké bírni a koplalást, a duplája fog vissza jönni, mint amennyi lement. Inkább tornázz, étkezz egészségesen és eleget.(Tipp: a foghagyma, a grépfrút, az ananász, az alma, a káposzta zsírégető hatással bír, egyél belőlük sokat)
2010. dec. 10. 21:59
 10/10 anonim ***** válasza:
*fokhagyma
2010. dec. 10. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!