Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 155 cm vagyok és 65 kg kb 10...

155 cm vagyok és 65 kg kb 10 kilót szeretnék fogyni, ez kb hány centit jelrntene? (104 cm a csípőm 77 cm a derekam)

Figyelt kérdés
sajnos nagy a fenekem és főként inkább oda hízok.:S milyen gyakorlatok vannak amivel erősíthetném a popsim??:D
2009. aug. 11. 23:25
 1/3 anonim válasza:
szia .én 61 kg vagyok és 152 cm kb egy a méretünk.probáld meg azt hogy tekersz magadra folpakot és ugy tornázz .azt hallotam hogy az bevált modszer csak az a lényeg hogy közben mozogj tornázz vagy valami.én most akarom kiprobálni remélem ez segit.rosz ilyen alacsonynak lenne ugye? én magassarku cipöt fogok hordani mert sokszor gyereknek néznek és már unom
2009. aug. 11. 23:53
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot...én is hallottam már valamit erről valami olyasmi hogy jobban izzadsz tőle és akkor több zsít égetsz...hát igen szívesebben lennék magasabb mondjuk egy 10 cmvel akkor a súlyom kb meg is felelne de hát így:S:S na mindegy remélem sikerül leadni kb 10 kgt:D remélem neked is sikerül leadni azt amenyit szeretnél:D
2009. aug. 12. 00:04
 3/3 A kérdező kommentje:

mondjuk még gondolom nőhetek egy kicsit most vagyok 16

de mogyuk pl eva longoria is 155 cm és kosárlabdás pasija van tony parker nem rosz pasi :D mondjuk eva se csúnya:D

2009. aug. 12. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!