6 hónap alatt mennyit lehet fogyni?
Figyelt kérdés
lehet 6 hónap alatt 30kg fogyni ?
Vagy tudnátok gyors módokat mondani?
2012. márc. 3. 18:59
1/8 anonim válasza:
Sok mindentől függ, pl elég fontos, hogy mennyi a kezdő súly?
2/8 A kérdező kommentje:
most 70kg vagyok de 50 szeretnék lenni :/
2012. márc. 3. 19:02
4/8 anonim válasza:
Az első vagyok. Az csak 20kg. :) Egyébként fél év alatt nem lehetetlen. Gondolom lány vagy. Hány cm? Én 83kg-ról kezdtem, és 2 hónap alatt fogytam le 75 kg-ra, ott aztán megtorpant, hiába csináltam mindent ugyanúgy, nem akart lejebbmenni. Aztán 2-3 hónap múlva újra beindult, és a következő fél év alatt lefogytam 63-ra.
5/8 A kérdező kommentje:
jah bocsi félre irtam a 30 kg ot azt 20 ra akartam kőszi hogy szóltál :D
2012. márc. 3. 19:23
6/8 anonim válasza:
20kg simán lehet 6 hónap alatt az azt jelenti, hogy havonta kb 3-4kg-t fogysz.
Viszont a te súlyoddal szerintem nem tudnál ennyit fogyni, egy 120kilos ember simán tudna de te nem. És ezért nem te vagy a hibás csak minél nehezebb valaki annál többet tud fogyni
7/8 A kérdező kommentje:
Értem kőszi !
2012. márc. 3. 19:57
8/8 anonim válasza:
például a Recski kényszermunkatáborban többet is fogytak a bentlakók minden a körülményektől függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!