Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megárthat a túl sok edzés?

Megárthat a túl sok edzés?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés, de 2 héttel ezelőtt még csak max. heti 2-3x mentem kondiba, 02.25. óta viszont 2 nap kivételével minden nap step-aerobicoztam vagy kondiban voltam. Egy edzés 1 óra szokott lenni. Kevesebbet is eszek, azon vagyok, hogy egészségesen fogyjak le, de valahogy átestem a ló túloldalára. Ma 2x is edzettem, reggel 1 óra kondi és este 1 óra step-aerobic. Túl sok lett az energiám és túlpörgök, furcsa érzés, nem vagyok biztos benne, hogy ez normális. :S

Meg annó olvastam, hogy nem szabad minden nap edzeni, kell pihenőnapokat is tartani. 1 héten 1 nap pihenő elég? Ráadásul nem szeretnék izmos lenni, bár az nem olyan könnyű, ezen kevésbé aggódok :)

2012. márc. 7. 20:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szuper, mindenkinek köszönöm a választ, eddig 5 kg-t fogytam :)
2012. márc. 8. 07:16
 12/14 anonim ***** válasza:
69%
Nem leszel kigyúrt a nagy súlyoktól:)))))))))))))))) Nő vagy?? Akkor pláne nem...bár olyan könnyen menne...a súlyok a nagy ellenállás csinál dögös combokat,szuper popsit,szép karokat és gyönyörű hasat:))) Attól nem kigyúrt leszel csak definiált. Ne félj a súlyoktól!!! :) és garantálom egy kiadós súlyzós edzés után nem nagyon fogsz step akármizni is:)))
2012. márc. 8. 10:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én napi 1,5-2 órát kardiózok heti 2 szabadnappal,és csak pozitiv változást tapasztaltam .. A súlyzós edzéseknél fontos a pihenőnap.
2012. márc. 8. 19:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Már nem pörgök túl, kicsit lenyugodtam, 17 kg-nál tartok :) Köszi mindenkinek a tanácsokat :)
2012. jún. 29. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!