Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ennyi elég edzés után?

Ennyi elég edzés után?

Figyelt kérdés
80 kg vagyok, és az edzés utáni Dextroz mennyiséget szeretném megkerdezni. Szerintetek elég lenne 40 g esetemben vagy ragaszkodnak a g/tskg-hoz? Ez amúgy fehérjével menne.
2012. márc. 7. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
40g akkor elég ha aztán kb egy órán belül tartasz egy szénhidrátos étkezést is,egyébként picit kevés. de nem dől össze a világ, amikor megáll a fejlődés akkor kell az ilyesmihez precízebben hozzáálni. (vagy mondjuk ha testépítő akarsz lenni)
2012. márc. 7. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor egy 50 g? Nem akarom hogy a fejlődés rovására menjen.
2012. márc. 7. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Te is tudod hogy mennyi 40 meg 50közt a különbség. :D

Egyáltalán nem biztos hogy a fejlődés rovására megy, alkatilag teljesen mások vagyunk, én 70kg vagyok de ha nem iszok meg 100g-ot meg aznap nem eszek még háromszor annyit az nekem már a fejlődés rovására megy. Lehet hogy te 40g al szépen fejlődsz, 100tól már inkább híznál. Az ilyesmit ki kell tapasztalni hónapok alatt. 40g+ étkezés az teljesen jó, de ha huzamosabb ideig nem tudsz enni edzés után akkor 80grammot inkább guríts le. Ha félsz a dextróztól megoldhatod vegyes felszívódású tömegnövelővel is.

Egyébként a fogyókúrákhoz tetted a kérdést és ha diétázol akkor viszont úgysem tudsz érdemben fejlődni, 40g elég, ne menjen a diéta rovására. Diétát meg tömegelést el kell egymástól választani.

2012. márc. 7. 19:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

Egyébként rossz helyre tettem a kérdést, per pillanat tömegelek

Megpróbálom a 40 g-t, és ha nem jön be, akkor tehát emelem.

Mégegyszer Köszönöm a választ!! :)

2012. márc. 7. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!