Megárthat a túl sok edzés?
Tudom, hülye kérdés, de 2 héttel ezelőtt még csak max. heti 2-3x mentem kondiba, 02.25. óta viszont 2 nap kivételével minden nap step-aerobicoztam vagy kondiban voltam. Egy edzés 1 óra szokott lenni. Kevesebbet is eszek, azon vagyok, hogy egészségesen fogyjak le, de valahogy átestem a ló túloldalára. Ma 2x is edzettem, reggel 1 óra kondi és este 1 óra step-aerobic. Túl sok lett az energiám és túlpörgök, furcsa érzés, nem vagyok biztos benne, hogy ez normális. :S
Meg annó olvastam, hogy nem szabad minden nap edzeni, kell pihenőnapokat is tartani. 1 héten 1 nap pihenő elég? Ráadásul nem szeretnék izmos lenni, bár az nem olyan könnyű, ezen kevésbé aggódok :)
Ez nem sok.
Hiszen írod, hogy nem edzel nagy súlyokkal.
A step-aerobic meg nem sokra jó. Pici lötyögés.
Ja, látom közbe írtad, hogy a kondi nem súlyzózás főleg, hanem inkább kardió. Ez teljesen rendben van, de ez nem sok, ha mindennap is csinálod, ennyi abszolút nem árt.
Sokan munkakörükből kifolyólag kardióznak, lépcsőznek ennyit, még többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!