Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel, hogyan fogyhatnék le?...

Mivel, hogyan fogyhatnék le? (lent)

Figyelt kérdés

16,5/lány 170cm jelenleg kb 73 kg. 78-ról indultam, 90naposoztam de nem jó ez a diéta. Mivel adhatnék le még gyorsan 5kg-t? a nyárra.. aztán szeptemberig szeretnék 60kg környékére menni!!!

T.diétát ajánlanátok?

2009. jún. 9. 18:03
 1/8 A kérdező kommentje:
tUrbo diÉta
2009. jún. 9. 18:03
 2/8 anonim válasza:
100%

Hát a kenyérről szokjál le!

Mozogjál sokat, és sok-sok gyümölcs.

Húst is ehetsz néha, halat vagy valamilyen szárnyast, vagy amit megkívánsz, csak mozogd le.

Kenyérből, viszont, vagy semmi, vagy a sok magvas kenyeret egyed (=

Hasprés, futás, biciklizés, guggolások, meg sok kis apró egyéni belátásod szerinti mozgás gyakorlat. Azért egyéni, mert Te tudod, hogy mire, és mennyit szeretnél fogyni, formásodni.

2009. jún. 9. 18:15
 3/8 A kérdező kommentje:
már hónapok óta nem eszem kenyeret :) köszi a válaszod!
2009. jún. 9. 18:19
 4/8 anonim válasza:
100%

szia!

kenyeret tényleg ne egyél SOKAT azért nyugodtan ehetsz de akkor is valami egészségesebbet.Rendesen reggelizz,normálisan amennyi jól esik ebédelj,és 6után nem szabad enni vacsorázni keveset!Ha ezt betartod akkor biztos fogsz fogyni,és minden nap fussál az a legjobb először keveset amennyit bírsz aztán mindig egy kicsit többet és a végén már jól fogod bírni és édességet eggyátalán ne egyél mert nincs szüksége a szervezetednek rá (jó nagyon-nagyon ritkán nem baj egy kicsi csoki de csak egy kicsi)colát,fantát se mert abban is sok a cukor inkább szénsav MENTES ásvány vizet mert az egészségesebb mint a másik nekem ez a tanácsom és sztem pénzbe eggyátalán nem kerül

2009. jún. 9. 18:33
 5/8 anonim válasza:
100%
szia amit elöbbírtak mind a kettőt fogadd meg ha annyira akarsz fogyni de te nem leheszt kövér mert iloyen magassághoz ez pont jó (ezt ki lehet számolni)
2009. jún. 9. 18:37
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen neketek a hasznos válaszokat, aranyosak vagytok!:)
2009. jún. 9. 19:10
 7/8 anonim válasza:
100%
Szerintem ne csak kenyeret ne egyél, hanem ált. szénhidrátot. Tésztát, krumplit, cukros dolgokat. Nekem bevált. 5kg-t fogytam. Meg mondjuk 2 citromot facsartam 2.5l vízbe és azt ittam. Fini, frissítő, zsírégető. Ilyen apró dolgokat, praktikákat találsz a neten is. ;) Hajrá
2009. jún. 10. 11:18
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi!:) cukros dolgokat sem eszem, tésztát, pizzát, hamburegereket végképp nem..
2009. jún. 10. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!