Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mivel fogyhatnék le?

Szerintetek mivel fogyhatnék le?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, 66 kiló és 163 cm. A hasamon, és a combomon van felesleg főleg. Szeretnék lefogyni kb. 7-8kg-ot, Novemberig remélhetőleg. :D Szerintetek mivel sikerülhet? :)

Köszi a válaszokat. :)

2011. aug. 4. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Étrend: reggelre menjen a szénhidrát este felé meg inkább fehérje.

Reggeli: zabpeheyl tejjel

cukormentes müzli tejjel

tk.kenyérből szendó,csmell sonkával,zöldségekkel

tojásrántotta

Tízórai: vmilyen gyümölcs vagy joghurt

Ebéd:hát én mondhatom,hogy csmell,barna rizzsel,de ha anyud főz rád és nem tudod megoldani a külön főzőcskézést,akkor bezséljétek emg,hogy pl. barna risz elgyen fehér helyett,vagy teljes kiőrlésű tészta..stb. találtok elég receptet a neten

Uzsi: szintén gyümi,vagy joghurt ( ja elfelejtettem írni,h cukormentes legyen lehetőleg) vagy estele pufirizs sonkával,zöldséggel

Vacsi: saláta csmell sonkával vagy túró,kefir, zöldségekkel

Mozgás: Háát, nem tudom,hoyg eddig sportoltál-e vagy sem. A lényeg a fokozatosság,ne akard egy nap alatt megváltani a világot,mert 3 nap múlva lábra se tudsz majd állni és elmegy a kedved az egésztől. Fuss,ússz,gyors gyalogolj,görkorizz,bicajozz bármi ,amihez kedved van..Te tudod mennyit bírsz( 1 óra intervallumos futás lenne a legjobb) sokan teljes testes edzést is mondják..

Itt van pár oldal,ami ahzsnos lehet: [link] , [link] [link]

Sok sikert!

2011. aug. 4. 23:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja és annyit még kilejtettem,hogy 2-3 liter víz minimum!

Meg,hogy nem tudom mitől híztál el..Amúgy annyira nem vészes...lehet annyi is segíteni,ha elhagynád a csoki,chips és társait és mozognál..

2011. aug. 4. 23:35
 3/3 A kérdező kommentje:

fuu nagyon köszönöm! :)

eddig nem nagyon mozogtam, bár most sztem veszek egy pár dvd-t és a nővel vagy férfival együtt fogok tornázni. ilyen ha van kedvem hozzá akkor csinálom tipusu ember vagyok sajnos:/ de talán most, hogy van motivációm.:D amúgy a külön főzőcskézés megoldható, de anya is szeret ilyesmiket enni, meg a tesóm most úgyis kondizik, úgyhogy neki se árthat:D és mégegyszer köszi. :D 2-3 l vizet amúgy is iszok minden nap :D

2011. aug. 4. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!