Ez tudom, hogy normális súly a magassághoz képest, de mivel fogyhatnék le pár kilót 3 hét alatt?
Néptáncolok, és a tánc végén a fiúk meg szokták emelni egy kicsit a lányokat. Engem is már emeltek így meg, és olyan volt, mintha a fiú alig bírt volna el, pedig elég erős és magasabb nálam egy fél fejjel. 163 cm és 51 kg vagyok, de ez mégis zavar engem, tudom, hogy ideálisak ezek az adatok együtt, de én mégis szeretnék leadni pár kilót. Milyen edzést javasoltok? 3 hét múlva lesz a tánctábor, szóval csak 3 hetem van, hogy leadjak a súlyomból. Most amúgy vettem ezt a Nestle Fitness gaponapelyhet, ami mellé most egy dvd-t adnak, amin edzés van. valami harcmozdulatok meg ilyesmi gyakorlatok, amik javítják a tartást, és megmozgatnak minden izmot. Ha van itt valakinek olyan, vagy hallott róla, az írja meg lécci, hogy ajánlja-e? De persze a többiek is írjanak, akiknek nincs ilyen, mert elég részletesen leírtam, szóval elképzelésük azért lehet mindenkinek, hogy ez a dvd hatásos lenne-e 3 hét alatt 3-4 kiló leadására? Vagy ha nem, akkor írjátok meg lécci, hogy mivel fogyhatnék le 3 hét alatt ennyit.
Köszi előre is, várom a válaszotokat.
13/L
A verseny elotti 1-2 napban ne egyél semmit és Wc-zd ki magad amennyire tudod!
Garantáltan könnyebb leszel 2-3 kilóval!
Úgyvan, te atomtudós, ne egyél semmit, majd elájulsz a táncteren és egy kis szerencsével megúszod egy agyrázkódással.
13 éves vagy, a tested még javában fejlődik és te koplalni akarsz, mert azt hiszed, hogy pont attól a 3 kilótól fog jönni a megváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!