Miért nem fogyok tovább?
02.11 óta átváltottam az "inkább egészségesebb" életmódra, elkezdtem mozogni stb.78kg voltam akkor,most 70,lassan 1 hete,pedig nem változtattam semmit, eszek gyümölcsöket ,ugyanúgy mozgok,minden.akkor miért állt ez itt meg?!(mikor 60 is voltam.)
20/F
milyen magas vagy?
2 hét alatt 8 kiló fogyás nagyon szép, de valószínűleg a nagy része vízből ment le. innentől heti 0,5-1 kg fogyás lenne a cél, és nem baj, ha néha stagnál.
van, hogy a szervezet 2-3 hétig tart egy tömeget, aztán egyik napról a másikra "eltűnik" 1-2 kiló. Nem nagyon lehet átlátni, hogyan alakul rövidtávon a tömeg, ezért 1 hét alatt nem lehet levonni messzemenő összefüggéseket. Várj még 2 hetet és ha nem változik a tömeged, akkor nézd át az étrended/edzésed, biztos megvan-e a deficit.
Figyelj, a fogyás nem egyenletes folyamat.
Úgy képzeld el mint egy lépcsőt... Vannak "vízszintes" és "függőleges" szakaszok. Most épp egy "vízszintes" szakaszban vagy. Folytasd kitartóan a sportolást és ismét "függőleges" szakasz fog következni.
Viszont ne feledkezz meg a kielégítő táplálkozásról sem: szénhidrát, húsok, tejtermékek, gyümölcs-zöldség stb
Sütemény-cukros üdítő és egyéb seggnövesztők TILTÓLISTÁN!
És napi 2-2,5L szénsavmentes ásványvíz minimum.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!