35 nap alatt 3kg lehetséges? Hogyan?
csak 3kg-ot kéne fogynom(inkább hátsó úszógumiról) tudom, hogy nincs helyi zsírégetés. Heti 4* edzek, szóval izmos vagyok de az ott van, a lábaim vékonyak. alma alkatom van, de nemsokára lesz egy fellépés amire nagyon le kéne dobnom ezt a 3kg-ot magamról. Nem eszem kenyeret, csak abonettet vagy puffasztott rizset, sok víz, gyümölcs, zöldség, tojás és sajnos virsli(ezt tudom megoldani mint "hús")
hulahopp használna? heti 2*-3* 1óra? előre is köszönöm!
L/18
9-es válaszoló tanácsára ne nagyon hallgass, mert 13 nap alatt 5 kg-t fogyni, elképesztően egészségtelen. Ennyi idő alatt a 2 kg a max, amit még egészségesen lehet leadni, de még jobb ha csak 1 kg megy le. Hetente fél-egy kiló az ideális fogyás üteme.
Ha ennél gyorsabban fogysz, akkor nem zsírból hanem izomból fogysz.
1000 kalória pedig rendkívül kevés egy felnőtt embernek, úgyhogy ezt ne hogy utána csináld. A válaszoló gyakorlatilag éhezteti magát (bár ez a mondatom biztos felháborodást kelt majd, de ez van).
Töltsd ki:
Fú megcsináltam tegnap(azt a 10perces youtube-os videó tornát) semmit nem is éreztem, tök simán ment. Most meg meghalok úgy fáj az oldalam és a hátam alsó fele:D pedig tényleg edzett vagyok. szóval nagyon örülök:) ma is megcsinálom az tuti:)
Persze, tudom, hogy egészségtelen 13nap alatt 5kg-ot fogyni, és hogy heti fél kg az ideális és egészséges, és nem fogok 1000kcal-t enni, minimum 1200-at:)
1200 felé azért nem megyek(bár tudom, hogy kellene mivel sportolok) mert már annyira a végén vagyok a fogyásnak és ráadásul nem is vagyok zsíros, hogy ha fölé mennék tuti nem fogynék. sajnos még így sem, de most kipróbáltam egy másik módszert, hátha sikerül:)
Ugye, ugye? :D
Én is mikor először csináltam azt hittem semmit nem fog érni, mert elég laza 10 perc. Másnap reggel meg iszonyatos izomlázzal ébredtem :)
Egyébként ha van hulahopp karikád az is segíthet, sokan esküsznek rá. Nekem is van - méghozzá fa - de én nem szeretem használni, mert rém unalmas még akkor is ha közben tv-zek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!