Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta alatt ihatok fehérjeturm...

Diéta alatt ihatok fehérjeturmixot? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Diétázom, kalóriát, szénhidrátot, zsírt és fehérjét számolok.

Arra gondoltam, hogy a vacsorát (kb8 óra körül) kiváltanám egy adag Nitro Pure whey gold proteinnel, tejjel bekeverve, hogy lassítsam a tejsavófehérje felszívódását.

Kiszámoltam, 2,5 dl tejjel elkeverve 230 kcal 15,1 g ch és 30,4 g fehérje van benne. Ez ha belefér a napi kalóriaszükségletembe, akkor fogyasztható?? nem fogok tőle hízni??? 176cm és 65 kg vagyok, 17L

2012. febr. 25. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak 15g szénhidrát de az rossz fajta. Ha kifejezetten estére kell rendszeresen akkor érdemes megvenni egy kazein tartalmú kevert tejfehérjét és vízzel keverni. Úgy csak 2-4-g ch-t fogsz bevinni és tényleg hosszan tartó egyenletes felszívódás lesz. De én a soványtúró híve vagyok inkább.
2012. febr. 25. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Elhízni persze nem fogsz ennyitől :D

De minél eredményesebb diétához minél szigorúbban tartsuk magunkat az elvekhez. Ha nem tudsz lassab felszívóódású fehérjét venni én akkor is vízzel keverném, mert nem hiszem hogy a tejjel keverés olyan sokat ér.

2012. febr. 25. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha tényleg tápértéket számolsz, akkor tudhatnád, hogy ez nem sok vacsorának.

Nézd meg a [link] oldalt, a csaj minden vacsira fehérjét iszik.

2012. febr. 25. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!