Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá magamat hogy...

Hogy vegyem rá magamat hogy kevesebbet egyek?

Figyelt kérdés
mit csináljak hogy kevesebbet egyek? sokszor nem is vagyok éhes csak "unatkozok" és mégis eszek.. :/ vagy ha már éhes vagyok de nem akarok sokat enni akkor mit kéne ennem ami nem annyira hizlal? jaés az igaz ha éhes vagyok és sok vizet iszok akkor nem leszek éhes?:0 [vagyis akkor egy ideig nem] és mit kéne sportolnom? konditerembe nem szeretnék menni mert zavarnak hogyha mások is vannak ott :/ itthon meg nem nagyon tudom hogy mit kéne.. nyáron biciklizni szoktam [1héten 3x 30-40km] de sajnos azt most nem tudok.. valaki tudna valamit ajánlani?[165centi vagyok és 80kiló]
2012. febr. 25. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Vagy sehogy vagy bebizonyítod hogy van elég akaraterőd kitartásod és érsz valamit. Nem kellenek trükkök meg étvágycsökkentők amikkel magadat és a szervezetedet próbálod becsapni, az elég gyenge jellemre vall.

Számold ki mennyit kell enned ,egyél annyit és kész. Az első kérdés mondjuk nem a mennyiség hanem a minőség.

Szerintem járj el úszni vagy vegyél otthonra valami taposógépet. Majd ha kevesebb lesz rajtad a felesleg akkor azért nem árt bekeményíteni és mondjuk futni.

2012. febr. 25. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Otthon is csinálhatsz felüléseket pl.... Ha gondolod, akkor segítek fogyni. Én is fogyózom. Írj nyugodtan e-mailt privátba ;)

(165cm/kb.65kg)

2012. febr. 25. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha étkezés előtt megiszol egy pohár vizet, kevesebb ételt fogsz enni és a sok folyadék egészséges is. Egyél lassan és rágd meg alaposan az ételt. Ne addig egyél, amíg jóllakottnak érzed magad, csak hogy elmúljon az éhséged.

Találj valami elfoglaltságot, hogy ne unatkozz!

2012. febr. 25. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!