Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni, de hogyan,...

Szeretnék fogyni, de hogyan, ha mozgással nem megy?

Figyelt kérdés

Tudom mozgással, de nekem nem megy. A combomról, csípőmről, fenekemről szeretnék, de mozogni pl futni, biciklizni nem tudok mert hamar kifáradok, alig tudok lélegezni, fáj mindenem. Sokat eszem, mert ha unatkozom mindíg eszem. Nem sokat kellene fogynom max 10 kg-ot, csak hogy a tavalyi ruháim rám menjenek. Apu egyedül nevel minket a hugommal és nem veti fel a pénz. Én az egyetemre járok és az árvaságimból élek ami szintén nem sok. Így takarékossági szempontból is jobb lenne ha lefogynék. A paprika kivonatos krém jó? És az almaecet?

Köszönöm a segítséget.

2008. ápr. 8. 10:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Méllyen együttérzek veled, én sem tudok fogyni egy grammot sem! Ha levegőt veszek már hízom is! És sajos bárki bármit is mond igenis pénz kérdése a fogyókúra! Én is már rengeteg mindennel próbálkoztam, 1 hétig nem ettem semmit csak vizet ittam, és egy gramm se ment le. Munkából hazaérve olyan fáradt vagyok, hogy a házimunkákat alig birom elvégezni! Nemhogy neki álljak sportolni! Amúgy az almaecet jó, ha csak 1-2 kg-tól akasz megszabadulni, ugyanis elősegíti az emésztést.
2008. ápr. 9. 18:15
 12/20 anonim válasza:
50%

Figyi. Este 6 után már NE EGYÉL SEMMIT. A reggeli nagyon fontos, egyél normálisan, müzli stb, hogy legyen energiád a napra, aztán ebédelj, de a vacsi csak nagyon kevés legyen, kevés kalóriával. Akkor már a szervezeted nem tudja feldolgozni, és éjszaka minden fölösleges plusz kilókra megy.

Fogj egy barátot-barátnőt, MENJETEK EL USZODÁBA, Balatonra, stb, nem olyan eszméletlenül drága, ahhoz képest amilyen csoda a víz. És ha azt hiszed hogy elsüllyedsz, tévedsz, mert a pasim aki 120 kg úgy ficánkolt mint egy halacska, ráadásul ha nem egyedül vagy hanem társasággal, észre sem veszed, hogy a tested hogy dolgozik hogy a vízben fönnmaradjon. Szóval meleg szívvel ajánlom.

Azonkívül fejezd be az önsajnálkozást, és tanulj meg varrni.

Ha unatkozol, nézz egy filmet, olvass, menj sétálni, ülj ki a Duna-partra, hívd fel egy barátnődet de NEHOGY ELKEZDJ DOHÁNYOZNI mert ahogy gondolom, valami mellékfoglalatosságot kell neked találni és arra marhára alkalmas a cigi, de 1. egészségtelen 2. drága 3.lehet hogy később csak jobban hízol mikor megpróbálod abbahagyni.

2008. ápr. 9. 19:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

En vagyok az 5. hozzaszolo es egy kicsit elkenodtem amiatt amit az utanam valaszolo irt, eleg agressziven.

Nekem eszembe sem jutott, hogy pacalporkoltet ennel reggel delben este es unatkozas kozben. Naturalisan felteteleztem, hogy szornyubb mint filezett, bor nelkuli csirkemell le nem csuszik a torkodon...

En valtozatlanul kitartok amellett, hogy mindenbol modjaval - ami egeszseges.

Itt van pl. egy recept amihez nem kell mas csak repa meg 1 kanal olivaolaj (v. akarmilyen) meg egy suto. Karikara vagod a repat, olajat racsopogtetsz lefeded alufoliaval a tepsit v. hoallo uvegtalat (akarmit amit a sutobe lehet tenni). Kozepes fokon felig v. egeszen puhara parolod. Nagyon finom. A kisfiam 3 eves. Kotelessegbol utalnia kellene a zoldsegeket hiszen abban a korban van. Ez az amit barmikor megeszik.

Ezt ceklaval ugyanugy meg lehet csinalni.

A repat meg megbolondithatod egy kis parmesan sajttal ha nagyon szuksegesnek erzed.

Igyal sok vizet mert az telit, jo a bornek, es tisztitja, mossa a szervezetedet.

Ne feledd, koplalva nem lehet fogyni!!! Olajokra, gyumolcsokben talalhato rostokra, tejtermekekben talalhato kalciumra pedig szuksege van a szervezetednek!!!!

Mielott nekiallnal unatkozni - enni - gondold vegig mit teszel magaddal; ehes vagy-e? Vagy csak megint "bunteted" magad puszta unalombol? Gondolkodasod senki nem tudja atformalni csakis te magad. En tudom, hogy mennyire nehez lefogyni es az agressziv kioktato magatartas inkabb elveszi a kedved, hited, onbizalmad, mintsem segitene. Evekig hallgattam az egyel salatat c. dumat amitol megjobban elment a kedvem attol, hogy ujra karcsu legyek.

Meg kell ernie a gondolatnak es ki kell tartani mellette. Nem csalni, hiszen akkor hiaba volt az elotte valo onmegtartoztatas.

2008. ápr. 10. 03:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

NEEE! El ne hidd, hogy 18 óra után nem szabad enni!

Legnagyobb tévhit. Csak a szénhidrátot szorítsd vissza este, de kell enned, különben leáll a zsírmetabolizmus és helyette az izomból fogsz veszíteni, ami a fogyás szempontjából katasztrofális következmény.

Legjobb este pl. a sovány túró, kis kefírrel, yoghurttal, dióval, mogyoróval. Ez lassan szívódik fel, nem maradsz éhes és megvéd az anyagcsere lelassulásától.

Bárki aki mást állít hazudik, vagy tudatlan (ami nem mentség) !

Én egyébként edzősködöm, és az ilyen "soha életében nem sportolt semmit" emberkéket igen hatékonyan lehet lehet lefogyasztani, mivel bármiféle mozgásformára jól reagál (mivel nincs hozzászokva, szokatlan terhelés éri )

Volt olyan, hogy a hölgyeményt szószerint lerángatták az edzőterembe, két barátnője segítségével, alig bírtam visszafogni a nevetést. Valamiféle diétát csinált már előtte is, de semmi komoly.

Nos én ilyen gyors és látványos átváltozást még nemnagyon láttam, mint amit ez a hölgy produkált. Még versenysportolók is keményen megdolgoznak minden eggyes kilóért, ő meg kb. 2 hónap alatt elérte a célját, úgy hogy semmit se tudott az egészről. (a két barátnő már rég abbahagyta)

Sőt sokan átesnek a ló túlsó felére, és "túlfogynak" sokszor viccesen beszólok nekik, hogy " egyél már rendesen, olyan vézna vagy", pedig ő még mindíg dagadtnak látja magát.

Edzőként csak annyit mondhatok : Kezdd el !

Ma!

2008. ápr. 14. 11:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Veled érzek!Nekem két gyerekem van, a szűlés után maradt rajtam 6kg-m nagyon sok fogyokúrás italt megittam semmit sem használt és emellett nem is ettem sokat,sőt tornázok mellette.Annyit elértem,hogy nem narancsbőrős a fenekem,de viszont a hasamról nem megy le egyáltalán pedig tornáztatom.Remélem elérem én is a kívánt célt.
2008. ápr. 15. 10:20
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha neked bevált a drasztikus koplalás, akkor hogy lehet, hogy mégsem férsz bele a tavalyi ruháidba. Azt mondod nem tudsz mozgással fogyni, de még sosem sportoltál semmit. Nem ellentmondásos ez kicsit ?

Ne csinálj hülyét magadból, hisz napnál is világosabb, hogy lusta vagy. Ennyi, nem kell túlmagyarázni.

Nyilván jó lenne, ha csak beszednél valami almaecetet, vagy paprikát kensz magadra, de nem fogsz fogyni tőle, ha ezek hatnának valamit, akkor nem szaladgálna annyi kövér ember az utcán.

És bizony a táplálkozáson is változtatni kell, nem koplalni, hanem minőségi tápanyagokat bevinni. Délelőtt kell az energia, tehát egyél, a reggeli a legfontosabb étkezés, délután már fogd vissza a szénhidrátot, este már csak magas fehérjetartalmú kaja, hús köret nélkül, hal, túró, ilyesmi.

Semmi fehérkenyér, péksüti, pizza, sültkrumpli, gyorskaja, cukros üdítő, minimális tej, tejtermék, rozskenyér, olajosmagvak, és sok zöldség, gyümölcs (délelőtt),hús, hal, tojás, magvas müzli, srb..

A mozgást pedig el kell kezdeni!

Ha csak 1 kilómétert tudsz futni, akkor annyi, de majd később megy több is. Mindíg növeld picivel a terhelést és majd azt veszed észre, hogy már nem vagy "hulla" 10 kilóméter után se.

Fiatal vagy még, ne cseszd el!

2008. ápr. 16. 09:31
 17/20 A kérdező kommentje:
5 éve fogyóztam utoljára, akkor be vált.
2008. ápr. 21. 07:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Az ember anyagcseréje lassul, az életkorral párhuzamosan. Ez tény. Ha nem megfelelően táplálkozol, koplalsz, szemét, cukros kajákat eszel, akkor még jobban. Egy idő után eljutsz arra a szintre, hogy egy alma fényképét meglátva is hízni fogsz.

A sportolás gyorsítja az anyagcserét, a napi 5-6 kis étkezés, az előbb vázolt alapanyagokból, szintén.

Ezért felejtsd el mi volt öt éve, mert már most van, és lessz ez még rosszabb is, ha így folytatod.

Lehet, hogy öt éve koplalással fogytál, és lehet, hogy pont akkor cseszted el az egészséges anyagcseréd és most annak a levét iszod.

Egy egészséges gyerek anyagcseréje nem hasonlítható egy felnőttéhez, megeszi a sok hamburgert, csipszt, sültkrumplit, és csak átmegy rajta, ill. nő tölle, mint a gomba. De te már nem nőlsz gondolom. Hova menjen a kalória, hiszen mozgásszegény életmódodhoz nem kell sok

?

2008. ápr. 22. 09:53
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy egészségtelenül élnék, nem élek gyors kaján, amikor tehetem eszek friss zöldséget gyümölcsöt. De nem tudok elmenni sportolni, van úgy hogy alig állok a talpomon úgy jövök haza, megpakolva mint egy málhás szamár.Időm sincs és energiám sincs rá.
2008. ápr. 23. 22:18
 20/20 anonim ***** válasza:

igen, épp ezért nem fogsz lefogyni soha, mert kifogásokat keresel ,ha én elmesélném hogy élek és mellette hogy sportolok azt hiszem meghajolnál előttem, de ne személyeskedjünk mindenkinek arra van ideje amire akar, közhely de igaz, arról nem is beszélve hogy könnyű utat választva sehova nem jutsz el,

és aki a célt akarja, annak az eszközöket is akarnia kell ,

közhely ezis de igaz

menj el edzeni, hidd el megéri !!

sok sikert!!

2008. ápr. 25. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!