Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet fogyni napi fél óra...

Lehet fogyni napi fél óra mozgással?

Figyelt kérdés

Mindennap szoktam fél órát mozogni.De diétázni nem akarok.

Anélkül is lehet?Kb. mennyit és mennyi idő alatt?

Lécci hülyeségeket ne írjatok!

Köszi

2011. júl. 7. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Ehhez fontos lenne tudni, hogy mit szoktál enni.

Én pl. egészségesebb(!!) életmóddal fogyok, nem, korántsem ez az egészséges életmód, de egészségesebb, mint korábban.

Nem nassolok, nem iszok szénsavas és egyéb bolti üdítőket, csak vizet és zöld teát ízesítés nélkül. A folyadékbevitel naponta 2-3 l, ez nagyon fontos. Reggelire és/vagy tízóraira eszek szénhidrátot (pl. zabkása, tk. kenyér, zöldségekkel, sonkával), ebédre ami van, de ha nehezebb, zsírosabb étel, akkor kicsit kevesebbet, mint egyébként ennék. Uzsonnára általában zöldséget vagy gyümölcsöt eszek, vacsorára pedig fehérjét.

Ez már egy egészségesebb életmód, mint amit korábban folytattam, de néha becsúszik egy szelet süti, vagy egy kocka csoki.

Mellette hetente 2-4x kocogok fél órát, de az időintervallumot fokozatosan növelem. Fél órával kezdtem, most kb. 40 percnél tartok. Mellette hetente 3-4x tornázok itthon 45-60 percet és már fogytam 2 kg-t:)

Szóval ilyesmi étrenddel lehet fogyni, de ha össze-vissza eszel mindent, és még nassols is, akkor nem.

16/L

2011. júl. 7. 12:48
 2/4 A kérdező kommentje:

16/L

És milyen fehérjéket eszel?

2011. júl. 7. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Fehérjeforrás a fehér húsok (pl. csirke, pulyka..), a hal, a tojás, a sovány túró. Vacsorára általában tojást, csirkemellsonkát szoktam enni, ritkán túrót.
2011. júl. 7. 13:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom,hogy fél óra mozgás után fogja fel a tested, hogy mit is csinálsz.. Amúgy meg, nagyon jó, amit az előző válaszoló írt. :-)

Amúgy jó fogyást nektek, én most "kezdek mozogni".:-D

2011. júl. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!