Csak mozgással lehet fogyni?
Sajnos nem tudom magam tartani a különböző diétákhoz, és lemondani sem tudok (vagy nem akarok) bizonyos ételféleségekről. Nem arról van szó, h kétpofára csokit zabálok, de az pl. nem megy, h kiiktassam az étkezésemből a szénhidrátot. Ettől eltekintve nem eszem sokat, és természetesen igyekszem sok gyümölcsöt, zöldséget enni.
Heti 6 alkalommal mozgok (ez olyan két és fél hete tart): 2*1 óra futás, 3-4* 1 óra Béres A. valamelyik dvdje, és ha 3* Béres A.zok, akkor a maradék egy nap pilatesezni szoktam, vagy más dvdre tornázok. Szóval lényegében csak a mozgástól fogok fogyni?
Figyelj, a szénhidrátról sem kell lemondani. Nekem orvos mondta, hogy valójában mindenre szüksége van a szervezetnek, amit fogyasztunk, csak az nem mindegy, hogy mikor és milyen formában visszük be.
Tehát, szénhidrátot is lehet fogyasztani nyugodtan, csak mondjuk fehérkenyér helyett egyél tönkölybúzás vagy rozsos kenyeret, a sima tészta helyett durumtészta, de pl. a zabpehely is nagyon jó. Zabpehelyből nagyon finom zabkásákat lehet csinálni, én szoktam gyümölcsökkel csinálni, úgy még laktatóbb és finom is, de pl. mézzel és fahéjjal ízesítve is nagyon finom. A másik pedig az, hogy szénhidrátot a délelőtti órákban érdemes fogyasztani, tehát inkább reggelire és/vagy tízóraira.
Fontos, hogy napotna 5x egyél kevesebbet és naponta 2-2,5l vizet igyál (esetleg zöld teát).
Kerüld a zsírosabb, nehezebb ételeket.
Én kb. ilyesmi dolgot csinálok most és már 2 kg-t fogytam két hét alatt:)
16/L
Köszönöm a válaszokat!
Másodiknak: Ha a Béres A tornákra értetted azt, h lábrázás, akkor te nagyon kemény lehetsz.
Nem igazán értelek benneteket. Mindegyiktek alig eszik valamit, azt a keveset is csak almahéjból veszi magához, Béres A CD-re rázzátok a lábatokat, de az XXL-es bugyitokat csak hózentrógerrel tudjátok magatokon tartani. És akkor meg vagytok sértve ha valaki mozgást ajánl, az udvaron, utcán, erdőben, kertben. Bár a TV-ben a Béres A jól felhangosítva az intenzív mozgás látszatját érezteti.
A szomszéddal.
Nincs xxles bugyim, igaz, van rajtam súlyfelesleg, éppen ezért írtam ki a kérdést. A dvd-t pedig mivel rendesen csinálom (tényleg, te kipróbáltál már egyetlen egyet is, vagy csak látatlanban írod ezeket?), kb az 10. perc után már igencsak fáj mindenem. De lehet, h nem olvastad, h emellett alkalmanként futni is eljárok, nem a futópadon, hanem a salakos pályára. És kérdésemet, akkor abból igencsak kitűnik, h a koplalás nem az én műfajom.
Nem magamat akarom mentegetni, csak itt sok embernek a kedvenc elfoglaltsága a fikázás és a teljesen alaptalan "véleménynyilvánítás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!