Tudsz valamilyen élénkítőt? Ezek az ételek jók? Még miket ehetnék?
szeretnék szedni valamilyen ilyen fokozót(most koffeinttablettá szedek) mert nagyon sokat kell tanulnom és fáradt vagyok
próbálok olyan ételeket enni amik egy kicsit ébrene tartanak
reggelire zabkását szoktam főzni gyümölcsökkel, tízórai gyümölcs, suliban szendvics teljes értékű gabonából 2 sz kenyér+sonka/sajt/tojás és zöldség ebéd (amikor hazaérek szóval uzsi időben-16:00
tojás/hús/hal köret az vagy főtt krumpli avgy rizs, vagy főzelék és hozzá zöldség-csalamádé, káposzta, cékla ilyenek vagy ha van párolt répa
vacsi joghurt/túró és gyümölcssaláta-ma pl njoghurt+3alma+2narancs+2mandarin ez leöntve joghurttal
banánt, étcsokit is szoktam enni, natur kakaóport/mákot szoktam hozzákeverni a zabkásáshoz vagy kis mézet
még mik jöhetnének szóba
Az alvás.
Esetleg fekete tea (citrom és tej nélkül).
Valamint: sajnos a szénhidrát. Viccen kívül. Az agyműködéshez szénhidrát kell. Fogyókúra ide vagy oda.
A koffeint hagyd abba, mert nem jó..
Lehet, hogy kezdetben feldob , de aztán 3x -san üt vissza!
Ajánloke gy kúrafélét:
Iktasd be ezeket az étrendedbe, és egy hét múlva kb megtáltosodsz!
Napi vagy 2 naponta 1
Lecitin lágyzselatin kapszula, cinktabletta, magnézium, b6 vitaminkomplex.
Napi 1 bögre kakaó, és legalább 1 liter zöld tea 2-3 narancs levével, vagy citrommal is jó de abból max csak napi 1 et egyél.
Napi 1 óra mozgás a szabad levegőn!
gyümölcsök, kiegészítők a vitamin és nyomelem pótlás miatt igen fontosak ahogy írták.
megvan a napi legalább 1g/ttkg fehérje beviteled állatból? magyarul elég húst eszel? most nem megyek bele abba, hogy túró helyett is jobb lenne.
lecitin, de telítetlen zsírsavak pl. omega3-6 kapszula, vagy dió is jó lenne.
egyenletes fehérje bevitel egyébként stabilan tartaná a Kérdező vércukor szintjét, nyilván a krumpli-rizs is jobbféle szénhidrát, de ezért is ajánlottam a fehérjére való odafigyelést.
koffein... koffein az egyik legenyhébb drog. egyetlen probléma, hogy felpörgetés után bealudhatsz.. én is próbálkoztam kv-val, és egyszerűen nem jött be.
zöld teában (teákban) csersavakhoz van kötve ha jól tudom, és lassabban jut a véredbe, így elnyújtottabb és enyhébb a hatása. amit előnyösebbnek találtam egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!