Csirkemellből valamilyen jó fogyókúrás receptet? Már unom a simán megsütve.
zöldségekkel nyársra fűzve rablóhús
gyros fűszerrel sütve natúr joghurt + zöldséggel "gyros tál" vagy betekerheted egy tortilla lapba is (30-40g körül vannak)
megsütöd az apróra vágott husit, felpirítasz hagymát, 2 édesítőszert adsz hozzá, aztán 3-4 paradicsommal + egy kevés vízzel addig főzöd, amíg egybefüggő nem lesz a cucc, és a végén beleaprítasz 1 mandarint meg piros, sárga és zöld paprikát -> olyasmi mint az édes-savanyú kínai
ugyanez mandarin nélkül úgy h előtte ledarálod a csirkemellet, és oreganot + bazsalikomot teszel bele -> bolognai szósz
szintén darálva, 1 kis paradicsomszósszal, konzerv babbal és kukoricával meg chili fűszerrel csilisbab
magas falú tepsibe sütőpapírra (így nem kell olaj alá) rétegez így: 1 réteg fűszerezett husi, 1 réteg natúr joghurt, és így tovább, a tetejére reszelt sajt és fűszerek, addig süsd amíg a husi picit megpirul és a sajt vöröses lesz, néha le kell önteni a vizet róla.
Köszi szépen,ezek nagyon jók,kipróbálom mind.
Még jöhetnek ötletek:)
bocsi, de én kérdeznék tőled, mert tudom, hogy a csirkemell ajánlott a fogyókúrázóknak, de te hogyan szoktad elkészíteni, hogy jó legyen? mert gondolom olaj az nem ajánlott.
elmondanád? nekem abszolút nincs tapasztalatom főzés terén.
Végtelen variáció van, csak a fantáziád szab határt.
Pl. kijevi módra, vagy pestóval, vagy ananásszal, vagy akármivel. Nem is értem a kérdést, miért csak minidg simán sütöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!