14 éves vagyok 165 cm és 68kg ajánlatok valamilyen fogyókúrát mindegy bármilyen formában! És szerintetek mennyit kellene fogynom?
builder.hu alapismeretek elolvasása, és a tanultak szerint táplálkozni.
fogyókúrákkal 10-ből 9 ember elhízik.
szia! ez attól is függ, hogy erős csontozatú vagy-e, én is hasonló magas vagyok de csak 50kg, hiába eszem, a testvérem meg 70 és mégsem kövér, mert pl nagy mellű én meg nem és arányosan oszlik el rajta a súly:D
szerintem ne kezdj ennyi idősen drasztikus, divatos fogyókúrákba, mert lehet, hogy pont nem jutsz valamilyen alapvető tápanyaghoz ami a fejlődésedhez kell.
szerintem kezdetnek csak kezdj el egészségesebben élni, pl sovány húsok, sok zöldség-gyümölcs, legyen bőséges reggelid, és egyél utána napjában 4x-5x de keveset,ne egy zacskó chipset egyél hanem csak egy marékkal, ha megkívánod, ne egy tábla csokit csak 1-2 kockát.
ha evés előtt iszol egy pohár vizet, kevesebbet tudsz enni.
és sportolj, mozogj ha lehet minden nap fél órát. gondolom a suliban is van tesi, emellett eljárhatsz futni 1-2 kört reggelente vagy esténként, és válassz valami olyan mozgást, ami neked is tetszik.
pénzhiányban lehet otthon is sok mindent, pl felülések-fekvőtámasz ez megerősít (de ne felejtsd el, ha izmosodsz, az nehezebb, mint a zsír, tehát az alakodra, az összhatásra jobban figyelj, mint a számokra a mérlegen),
ugrókötelezés az nagyon jó!!!
jóga, nyújtó gyakorlatok, bemelegítő gyakorlatok stb. csak hogy átmozgasd a tested.
ha megoldható beiratkozni valamilyen sportra az is klassz, pl heti 1x 2x kickbox, vagy aerobic stb. ha van valami a közelben, ahol laksz.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!