Ha 1.5 éves azért nem jött meg, mert koplaltam attól még lehet babám? Mit csináljak hogy megjöjjön? Van erre valamilyen gyógyszer ami segítene?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 22:08
1/17 anonim válasza:
1,5 éve? csak koplaltál v valami fogyasztót is szedtél?
(azoknak lehet ilyen hatásuk..)
2/17 anonim válasza:
Kicsit súlyos a probléma nem? Nem itt kéne kérdezgetni erről hanem talán egy orvost....jah grat hozzá hogy ilyen hülye voltál...
3/17 A kérdező kommentje:
elsőnek még szedtem kaktuszrostot
aztán abbahagytam és 3 hónap alatt fogytam több mint 20 kilot
most másfél éve nem jött már meg..
2012. febr. 3. 22:41
4/17 anonim válasza:
én nem foglalkoznék vele. afrikában is vagy egy csomó millió nő hasonló helyzetben, most mit segítsünk 1-nek 1-nek..
igazából nem tudom, hogy mekkora károk keletkezhettek 1,5 év alatt. én mondjuk egészséges életmóddal adnék egy 3-6 évet hogy rendbe jöjj, és utána jöhet baba is akár. de hát, hosszú életben már nem reménykednék igazából. :(
6/17 anonim válasza:
azért egy alacsony szén tartalmú acél még lágy is lehet :)
7/17 anonim válasza:
..de ez az Aczél nem alacsony széntartalmú.
8/17 anonim válasza:
Másféléve nem menstruálsz és nem mentél még dokihoz? Mondjuk én lehet 1-2 kimaradt után már mennék... szépen elhanyagoltad magad... Menny orvoshoz, teljes kivizsgálás nőgyógyász normális étrend, lehet hormon kezelés és utána esetleg baba. Hány éves vagy?
9/17 anonim válasza:
Nekem az intenzív sporttól és a fogyástól nem jön meg fél éve....nem koplaltam, egészségesen fogytam, de soha soha soha többet nem leszek kövér. Ha ehhez nem szokik hozzá a szervezetem, leszarom.
10/17 akoska1 válasza:
lehet hogy egészségesen fogytál, de nem gondolod, hogy az olyan alacsony testzsír arány, ahol leáll a menzeszed az már egy nőnek betegesen kevés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!