Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 1.5 éves azért nem jött...

Ha 1.5 éves azért nem jött meg, mert koplaltam attól még lehet babám? Mit csináljak hogy megjöjjön? Van erre valamilyen gyógyszer ami segítene?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 22:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

nem mentem dokihoz mert szégyellem

itthon se tudja senki, most próbálok egy kicsit többet enni hátha, meg egy kicsit zsírosabbat

pl ma ettem reggelire joghurtot, zabbal meg naranccsal

tízórai ettem 2 nagy zöldalmát

ebédre 2db főtt krumplit 1 sz csirkemell, savanyúkáposztával

vacsira joghurt 2 alma

meg most is ettem pár kocka sertéshúst és csirkehúst megkóstoltam a holnapi pörihez valókat hogy milyen lett és kivettem pár kockáat

tegnap is ettem a húslevesből főtt húst, volt benne csirke, meg sertésoldalas is arról is leszettem a husikat meg ettem csirkemellett is ezek is kicsit zsírosabbak-mármint nem a csirke hanem az oldalas

2012. febr. 12. 19:31
 12/17 Mia- válasza:
Ugyan ez a helyzet velem is,én is próbáltam többet enni,híztam is pár kilót,de még sem jött meg...
2012. febr. 17. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

a joghurttól meg 2 almától vacsira ne várj sokat... nem akarok vádaskodni meg semmi ilyesmit tényleg, de ezt úgy hívják anorexia. én is benne voltam 4 kemény évig, azt hittem, rengeteget ettem pedig nem. az almáid meg joghurtjaid és csirkemelleid kalóriatartalma egy ványadt óvodás energiaszükségletét sem elégítik ki

22/L

2012. febr. 17. 21:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Mit csinálj? Baromi gyorsan fordulj orvoshoz, ha tényleg akarsz gyereket. Először teljes kivizsgálás, aztán nőgyógyász, aztán pszichológus és dietetikus (ez utóbbi a normális étrend miatt). A szégyen nem fog segíteni rajtad. És igazuk van, a joghurt 2 almával sem.

Örülj, hogy még élsz. A szervezeted már nem működik jól, minden energiáját arra fordítja, hogy életben maradjon, ezért nem menstruálsz.

Egy átlagos nőnek napi 2000 kalóriát kell bevinnie. (Átlagos testalkat, átlagos aktivitás, ha magas/alacsony vagy, ill. túl sokat vagy túl keveset mozogsz, ez változhat.) Te mennyit viszel be?

2012. febr. 24. 22:00
 15/17 anonim válasza:
Jól értem?Az alacsony testzsír arány előidézheti a ciklus elmaradását?
2012. febr. 25. 11:50
 16/17 A kérdező kommentje:

hát már próbálok többet enni

mai pl így nézett ki szerintem ez már jó

reggeli 2 dl zabpehely megfőzve fahéjjal+fehérjeturmix+ mandarin 1 db

tízórai 2 db alma

ebéd egy felső és alsó csirkecomb, 5db csemegeui, pár levél káposzta 6-7 ek köles hagymásan

uzsonna 1 bögre párolt zöldbab pici kis főtt hússal a levesben ami főtt azt megettem

vacsi 2db lam a250g zsszegény túró

2012. febr. 26. 19:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, az egyik előző válaszoló vagyok. Július óta most jött meg először, rendesen, pedig nem foglalkoztam vele...hozzászokott a szervezetem, vagy nem tudom. Szerintem ne hízz vissza ezért,maximum egyél táplálóbb kajákat és mozogj többet.
2012. febr. 28. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!