Valamilyen diétát, vagy edzéstervet tudnátok mondani?
lifetilt?
amúgy nem lenn hosszú távon előbbre mutató, ha egészségesen élnél, mértékkel ennél, keményen edzenél, és akkor nem csak 20 éves korodig lennél csinos, karcsú, hanem 30, 40 évesen is tartanád..?
a kérdésed többi részére:
azt miből gondolod, hogy edzéssel le tudsz faragni hájból? nem az edzés fogyaszt, hanem a kis energia hiány nap-nap után. ez a hiány az, ami persze nem hiány, mivel a test tartalékból pótolja. de ehhez utána kell olvasni, mert nyilván biosz órán neked sem mondták.
puffadás: ha tényleg puffadsz, akkor meg kell nézni miket eszel. ha csak a hasad puffadt, akkor az a belekben lévő gázképződés miatt lehet, egyszerűen vannak ilyen ételek (bab, káposzta stb..) de egy laktóz intolerancia miatt is felpuffadhat a has.
ha a tested többi részét is puffadtnak érzed, akkor leginkább orvos/dietetikus felkeresése ajánlott. elvben lehet probléma a túlzott só fogyasztással, gyakorlatilag ezt lehet fölösleges volt írnom ez egy nagyon túlpumpált téma, a sóval lehet hogy semmi gond sincs, ki tudja már..
lehet puffadás a sok finomított szénhidrát fogyasztástól is. gondolom a fehér kenyér, sütike befigyel.
most 1. körben ennyit tudtam írni, de ha olvasol lifetiltet vagy builder.hu alapismereteket, akkor többet nem is kell írnom, max. elmész egy orvosi tanácsadásra, remélhetőleg nem hülyeséget mondanak és ennyi.
lehetne mit hozzáfűzni.
olajat, vitaminokat nagyon helyes hogy ajánlott az orvosod.
viszont stressz oldó?
ha rám hallgatsz, az életmódodon változtatsz úgy, hogy lehetőleg stressz oldóra se legyen szükséged, és lehetőleg a puffadás is megszűnjön. ez nem egyszerű dolog, sajnos táplálkozás terén még én is csak a nyugati módszereket, ismereteket birtoklom, viszont a keleti emberek tudására lenne szükségünk. én tudok neked ajánlani egy embert, akivel beszélnetek kéne, magamnak is őt ajánlom csak ugye egyikőnknek sincs túl sok szabad ideje.. viszont tőle érdemes lehet segítséget kérni, mert esélyes, hogy sokkal hatékonyabb megoldásokat ismer, mint pl. a stresszoldó szered.
tej - laktáz enzim. nekem is van még pár kapszulám, csak én nem iszom tejet, így nem is nagyon eszem az enzim készítményt sem. be kellett látnom, hogy a tej nem igazán emberi étel, több kára van mint haszna, inkább felejtős..
no mennem kell, ha érdekel a Taoista táplálkozási szakértőm neve, elérhetősége, akkor majd elküldöm.
Wlacsil Zoltán
"Wlacsil Zoltán e-mail: wprex@freemail.hu telefon: 06/30-457-24-77"
pszichológus helyett is bárkinek Zolit ajánlanám, amiken ő keresztül ment és amilyen megoldást talált, azt tulajdonképpen oktathatnák mindenkinek, mivel ekkora értéke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!