Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ennyi szénhidrát sok lenne?

Ennyi szénhidrát sok lenne?

Figyelt kérdés
Ha egy nap kilónként 2 grammnyit, tehát maximum 130 grammot vinnék be a szervezetembe. 167 cm vagyok, kb. 63,5 kg. Köszönöm!

2012. febr. 16. 06:23
 1/5 anonim ***** válasza:
3%

hagyd a fenébe a grammozást...egyszerűen ne egyél szénhidrátot...a méricskélésbe előbb-utóbb belegárgyulsz...és az nem vezet sehová...

ha akarod, ha nem, mindig bejut a szervezetedbe egy kis szénhidrát...az épp elég...ha más egyebet is eszel..

2012. febr. 16. 08:04
 2/5 anonim ***** válasza:

mivan???? mi az hogy ne egyen szénhidrátot egyáltalán? az eszednél vagy te? hát a szénhidrát alkotja a bevitt anyagok nagyrészét, az elengedhetetlen a szervezetnek. az eszem megáll mikor valaki ilyen hülyeséget tanácsol.

na a lényeg: szerintem naponta 150 g szenhidrát is belefér, gondolom fogyni akarsz, én a kalóriákat számolom, meg a szénhidrátot is, 1200 kcal / 165g ch -t tartom minden nap, már 11 kilót fogytam így, 72ről 61re. (167 cm vagyok énis amugy:) szóval működik, betartható és nem egészségtelen. és nem feltétlenül kell beleőrülni a számolásba, csak az eleje nehézkes, utána már fejből lehet tudni az értékeket. sok sikert :)

2012. febr. 16. 08:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Első válaszoló, ha csöndben maradtál volna... (a folytatást magadtól is tudod)

Kérdező, mint már írták is, szénhidrátra tényleg szükség van. Én pl mindig reggelire eszek egy-két szelet barna kenyeret, ha nem ehetnék akkor el sem tudnám kezdeni a napom.

2012. febr. 16. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 65 kg vagyok, és 130-140 körül eszem. (hétvégén többet.)
2012. febr. 16. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Kevés.. Én 56 kg vagyok, 64ről indultam és folyamatosan fogyok, hetente stabilan 0.5 kilót. Az a tapasztalatom így két hónap számolgatás után, hogy ha 180 alá megyek, akkor nincs energiám. Kalkulátor szerint amúgy nekem 220 kéne testsúly vesztéshez. Vigyázz, ne ess túlzásba!
2012. febr. 16. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!