Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
Eddig kalóriát számoltam, ez megy is olyan 5napig, majd rámjön az ehetnék. Ha csak a szénhidrátot számolom, akkor ehetnék több olajos magvat, tojást, húst, mert ezeknek elhanyagolható a ch értéke, de a napi kalóriabevitelt eléggé növeli.
15kg-t kellene fogynom.
"de a napi kalóriabevitelt eléggé növeli."
Ez nagyon igaz! A kalória mérvadó, a ch "csak" érdemes számolni. Fordítva nem jó, mert kevés ch evéssel is simán bekajálhatsz napi 3000 kcal-t, ami ugye nem kevés... Ahhoz, hogy ne jöjjenek rád kaja-rohamok, válogasd meg úgy az étrended, hogy édes, sós és savanyú ételek is legyenek, így kissebb az esélye, hogy megkívánd. Az én uzsonnám ma 250 g sovány túrókrém édesítővel (190 kcal), iszonyat finom édesség, egészséges és pont olyan az íze, mint a Milli krémtúrónak. Én szeretem, de úgy is belekötnek...
Én csak terhesség alatt (terhességi cukorbetegség) voltam ch diétán és napi max 160gr volt amit megehettem belőle. (ugyebár az inzulin szintet növeli). Én így terhesség alatt csak 7 kilót híztam, szülés után kevesebb voltam mint a terhebeesés előtt, és CSAK ch-t számoltam. De amiben nem volt (vagy csak elenyésző) ch azt ettem sokat (tojás, felvágottak, sajt, túró, tökmag...stb)
De ez terhesség alatt volt.
Most 3 hete csinálom újra terhesség nélkül, napi 20 perc tornával és 2 kilót fogytam. Persze igyekszem csak fehér húst, sovány felvágottat (és társaik) enni. Én megnézem az update kódokat, és azokhoz is tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!