Ki iktattam kenyeret ez baj? O. o
Figyelt kérdés
Január 5.e óta egy falat kenyeret nem eszem,nem is hiányzik és nem is szeretnék enni,erre mindenki azt mondja,hogy egyek barna kenyeret,de én azt sem szertnék vége,nincs több kenyér!!Meg annak nem is olyan az ize.. szóvaé ugye,hogy nem baj ha nem eszem? 15/L2012. febr. 15. 13:09
1/10 A kérdező kommentje:
*szóval
2012. febr. 15. 13:10
2/10 anonim válasza:
Dehogy baj! :) Suliba amúgy mit viszel?
3/10 anonim válasza:
nembaj. :D van még kismillió kaja a kenyéren kívül.
4/10 anonim válasza:
Miért iktattad ki? Amúgy nagyon jó, mert a kenyér nem más mint liszt meg élesztő meg adalék, jobb ha nem esszük.
6/10 anonim válasza:
okos csajszi vagy...kevés ember állja meg, hogy nem eszik liszből készült akármit...persze nincs azokkal semmi baj, csak könnyebb hízni tőlük...
válasz: nem baj, a szervezet nem hiányolja...más lesz a gyomor, és bélműködésed, csak ne pótold jóféle tortákkal... mert akkor hiába minden...
7/10 anonim válasza:
Ez nagyon jó de mit viszel suliba?
8/10 A kérdező kommentje:
Azért dobtam ki,mert hizlal,és rengeteget meg ettem belőle,és nem hiányzik :) suliba activia gyümölcs joghurtot viszek.
2012. febr. 15. 16:43
10/10 anonim válasza:
ha bele akarnánk menni, akkor a kenyér nem hizlal, az aktiviának is csak a füstje nagy, de mondjuk mindegy.
builder.hu alapismereteit olvasd azért el táplálkozás vonatkozásban, elég jó.
kenyér meg csak üzemanyag. háború alatt nyilván mindenki örült, ha volt kenyér enni. mostanában nem hallok fegyverropogást, azt hiszem meg lehet válogatni mit eszünk. és ha tehetem, nem a kenyeret választom én sem. jó döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!