Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefogyhatok ha kidobom a...

Lefogyhatok ha kidobom a kenyeret, tésztát, csak ásványvizet iszom?

Figyelt kérdés
10 napja nem ettem,kenyeret,tésztát,nem ittam üditőt,és nem is szeretnék.Csak húst,zöldéget,gyümölcsöt.10 kilót szeretnék leadni,de van egy baj,imádom csokit,1 snikerset ettem valamelyik nap,tudom nem szabadna,de nem birom ki,1 szeletet muszáj :( 170 cm 73kg 15/L sport:minden este 1 óra kocogás.Nyárra szeretnék lefogyni.Szerintetek menne?
2012. jan. 13. 15:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A csokiról le kell mondani. Ne vegyél és akkor nem esel kísértésbe. Ha mindenképp ragaszkodsz a csokihoz, akkor se Snickers és társai legyenek, hanem minőségi, magas (legalább 80%-os) kakaótartalmú csoki, mert abból már 1-2 kocka is kielégítheti az édesség iránti vágyaidat.
2012. jan. 13. 15:57
 2/11 A kérdező kommentje:
rendben :) köszi a választ!
2012. jan. 13. 16:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem elégítette ki, mert az az én ízlésemnek nem finom, amikor a kedvenc csokijaim ízére vágytam, akkor ehettem volna helyette akármi mást..

Kérdező, én szeptember közepe óta némi szünettel meg stagnálással fogytam 13 kilót és csokit is ettem közben, igaz nagyon keveset egyszerre, de decemberben minden nap. Simán menni fog, rengeteg időd van.

2012. jan. 13. 16:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem. Van egy csomó más dolog, ami még hízlal, főleg, ha sokat esznek belőle. Akkor is, ha egészséges.

Azzal, hogy nem eszel kenyeret meg tésztát, egyetlen baj van: amint eszel, azonnal visszahízol. Meddig bírod nélküle?

2012. jan. 13. 16:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom meddig birom néküle,de egyáltalán nem kivánom! CSak a csokit :S
2012. jan. 13. 16:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Én több mint egy éve nem iszom sört s 3-4 hónapja nem eszem kenyeret, és sós rágcsálnivalókat sem. A szörppel már évek óta úgy vagyok, hogy évente jó, ha megiszom egy litert, az is hozzáadott cukrot nem tartalmaz. A kávém, teám nem édesítem. Sütit viszont eszem minden hétvégén, mégis lefogytam. Emberek vagyunk, nem gépek, lényeg, hogy többnyire kalóriaszegény, egészséges dolgokat fogyasszunk, de nem kell azt hinni, hogy minden kis finomság halálos bűn. Ne önkínzás legyen, hanem egy egészségesebb életmód.
2012. jan. 13. 16:40
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm választ! :)
2012. jan. 13. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:
42%

Én nagyjából ezt tartom be, amit te írtál már elég régóta, és csak annyit értem el, hogy nem híztam tovább (az is eredmény ám!). Sajnos azóta mindent pontosan ki kell számolnom ahhoz, hogy fogyjak sajnos. Ma pl. Full egészséges/alacsony kalóriás/sőt sztem még Norbi update-nek is beillő étrenddel sikerült átlépnem a 1500 kcalt és még nem vacsoráztam.

Csak viszonyításképpen mondom

Reggeli: 2sz pufirizs, 70g szarvaskolbász, 40g gomolya sajt, 1 paradicsom, 1 paprika, 1 tejeskávé

Tízórai: Tejeskávé

Ebéd: Rostoncsirke pároltzöldséggel, tejeskávé

Uzsonna: Cserpes joghurt

Szóval ha ezekre odafigyelsz, amiket írtál, de közben eszel kolbászt, szalámit, sajtot, olajos magvakat, zsírosabb husit, rizst, krumplit, stb - akkor simán lehet, hogy csak egy stagnáló súlyú egészségesebb ember leszel, de nem fogysz le.

2012. jan. 13. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Néha egy-két csoki belefér ne aggódj. Nem kell lemondanod róla, de egy héten egynél szerintem ne egyél többet. Én is eszek csokit, mert imádom, és mégis fogyok. Jelenleg 59kg vagyok, 72-ről indultam! :)
2012. jan. 13. 18:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy gondoltam hogy minden héten 1 kis csoki és annyi :) utolsó:grat a leadott kilókhoz :)
2012. jan. 13. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!