Lefogyhatok ha kidobom a kenyeret, tésztát, csak ásványvizet iszom?
Nekem nem elégítette ki, mert az az én ízlésemnek nem finom, amikor a kedvenc csokijaim ízére vágytam, akkor ehettem volna helyette akármi mást..
Kérdező, én szeptember közepe óta némi szünettel meg stagnálással fogytam 13 kilót és csokit is ettem közben, igaz nagyon keveset egyszerre, de decemberben minden nap. Simán menni fog, rengeteg időd van.
Nem. Van egy csomó más dolog, ami még hízlal, főleg, ha sokat esznek belőle. Akkor is, ha egészséges.
Azzal, hogy nem eszel kenyeret meg tésztát, egyetlen baj van: amint eszel, azonnal visszahízol. Meddig bírod nélküle?
Én nagyjából ezt tartom be, amit te írtál már elég régóta, és csak annyit értem el, hogy nem híztam tovább (az is eredmény ám!). Sajnos azóta mindent pontosan ki kell számolnom ahhoz, hogy fogyjak sajnos. Ma pl. Full egészséges/alacsony kalóriás/sőt sztem még Norbi update-nek is beillő étrenddel sikerült átlépnem a 1500 kcalt és még nem vacsoráztam.
Csak viszonyításképpen mondom
Reggeli: 2sz pufirizs, 70g szarvaskolbász, 40g gomolya sajt, 1 paradicsom, 1 paprika, 1 tejeskávé
Tízórai: Tejeskávé
Ebéd: Rostoncsirke pároltzöldséggel, tejeskávé
Uzsonna: Cserpes joghurt
Szóval ha ezekre odafigyelsz, amiket írtál, de közben eszel kolbászt, szalámit, sajtot, olajos magvakat, zsírosabb husit, rizst, krumplit, stb - akkor simán lehet, hogy csak egy stagnáló súlyú egészségesebb ember leszel, de nem fogysz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!