Én igen, graham kenyeret, illetve delma light vajat szoktam.
2012. febr. 12. 12:16
4/9 anonim válasza:
Amikor eldöntöttem, hogy fogynom kellene, vagy legalábbis nem hízni többet, mindenből kevesebbet ettem, mint előtte. Igyekeztem a zsírós ételeket mellőzni, és kevesebb kenyeret ettem. Nem figyeltem mániákusan a kalóriákat.A cukrot lecseréltem az édesítőre, édességet minimálisat ettem. így pár hónap alatt 8kg-ot fogytam. Most már ehetek, amit akarok, tartom a kívánt súlyomat. Igaz édesség, cukor azóta is a minimális, viszont kenyeret mindenhez eszek:))
2012. febr. 12. 12:20
5/9 *gin* válasza:
rozskenyeret eszem, és ha kívánom, vékonyan megkenem light vajjal. egyszer lemértem, 2 szelet kenyérre kb. 5g vaj megy rá, azzal meg ki fog sz.rozni :D
2012. febr. 12. 12:51
6/9 anonim válasza:
dettó, mint előző. sokáig nulla önuralmam volt, dőzsöltem, megettem egy nap egy halom kaját. meguntam, h duci vagyok és most is azt eszem, amit anyám eddig elém rakot, csak az egyharmadát otthagyom a tányéron. amit most írok az nem teljesen tisztességes, de hasznos: CSAPD BE MAGAD! tedd kisseb tányérra az ételt. ha egy nagyobb tányért raksz félig az agyad úgy veszi, h nem kapsz enni, ha viszont ezt az adagot egy kistányérra rakod roskadásig egy idő után már beléd se fog férni. én ma reggelhárom cukros kakaós kalácsot pakoltam föl egy kistányérra és az első után már kellemesen tele voltam. a másodiknak a felét ettem meg, mert már pukkadásig tele voltam. csak h legyen viszonyítási alap, régen 3-4 darabbal éreztem azt, amit most 1-1,5 után.
2012. febr. 12. 12:54
7/9 anonim válasza:
ja az "előzővel" a 12.20asra gondoltam
2012. febr. 12. 12:55
8/9 anonim válasza:
Én eszek, de csak tk kenyeret, és kizárólag reggelire. A nap többi részében szóba sem jöhet. Nekem a reggeli, olyan mint sokaknak a kávé. Anélkül el sem tudom kezdeni a napom.
De nem csinálok a kenyérből lelkiismereti kérdést, mert átlagosan napi másfél-két órát intenzíven sportolok.
Selena
2012. febr. 12. 13:58
9/9 anonim válasza:
OFF: Ezt a kis tányéros megoldást én is csináltam amíg gondok voltak az önuralmammal. Sőt - ezt el kell mesélnem - egyszer anyum csinált krumplis tésztát, és bár gyakorlatilag már egyiket sem eszem, ettől függetlenül a krumplis tésztát nagyon szeretem. Este csinálta. Nem bírtam magammal, mondom muszáj ennem egy picit. Közben a család többi tagja vígan vacsorázott belőle. Kimegyek a konyhába és közben magyaráztam neki, hogy "én most megeszek egy hegy krumplis tésztát"... Mikor bementem anyámék dőltek a nevetéstől, mert fogtam azt a mini kis tányérkát amit a kávéscsészék alá szoktak rakni, és arra raktam annyit, hogy úgy tűnjön hogy megettem egy hegy kaját. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!