Ha megeszek 200 kalóriát egy nap, akkor ha elmegyek edzőterembe és a futópad szerint 200 kalóriát elégettem, akkor az mit jelent? :S
Figyelt kérdés
Szóval a lényeg, hogy nagyon keveset eszek, nem is vagyok éhes hál\'istennek, ma is reggel ettem egy kocka csokit, délután 1-2 fele pedig egy kis sültkrumplit. ( Hozatjuk a kaját, mert nincs ideje senkinek főzni és ez volt a kaja :S ). Járok edzeni minden nap vagy minden másnap és futópadozok 10 percet 2x, ebből 2-3 perc gyors gyaloglás, 7 perc pedig futás/kocogás. Plusz mellette biciklizek 2x 15 percet. Ez az edzés hatékony? Tudom, hogy a kajálást nem így kellene, de légyszi a kérdésre válaszoljatok. Elegem van, hogy még mindig van rajtam felesleg és nagy a fenekem meg a combom!!! :(( Légyszi normális választ írjatok még ha nehéz is! :(2009. jún. 3. 19:24
11/15 anonim válasza:
Egyél többet! Ez nagy nulla amit eszel.... Táplálkozz egészségesen!
És tényleg csak kocogj vagy sétálj sokat ( eleinte).
12/15 anonim válasza:
De miért po csoki reggelire és miért csak sültkrumpli???
A 200 kalória nem amennyiséget méri hanem hogy az adott kajában mennyi energia van.Egy kocka csokiban több van mint egy nagy tál friss gyümölcsben!Miért nem veszel maganak gyümölcsöt csoki helyett pl???
13/15 anonim válasza:
200 kalória az annyi, mintha megettél volna körülbelül másfél pohár joghurtot.
14/15 anonim válasza:
Igaz hogy a kérdés nagyon régi, de ha normálisan akarsz fogyni, egyél kevesebb cukrot, lisztes árut, több fehérjét, gyümölcsöt.
A megoldás a futási gondjaidra pedig itt van: [link]
15/15 Strigi válasza:
Szerintem a legegyszerűbb módszer, ha rájössz, hogy nem nagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!