Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Itthonra egy szalagfékes...

Itthonra egy szalagfékes futópad is megteszi?

Figyelt kérdés
szóval nézegetem a vaterát, már nagyon olcsón, 20 körül árulnak használt szalagfékes futópadot. ilyen jó lenne itthonra, vagy nem jó semmire?
2010. nov. 29. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Minek a futópadra fék? :O :O
2010. nov. 29. 22:51
 2/5 A kérdező kommentje:
nemtom, igy van irva :D
2010. nov. 29. 22:54
 3/5 A kérdező kommentje:
a lényeg hogy nem motoros hanem oskori:D
2010. nov. 29. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én épp tegnap próbáltam ki egy ilyet, és csak úgy birtam rajta sétálni, ha fogom az oldalsó karokat, és ezáltal kissé nyomom magam, mert egyszerűen nehézkesen akart mozdulni, pedig enyhe emelkedőre volt állítva. Futni képtelenség rajta, max ez az sétás dolog működött valamennyire...Ennyit is ér, nem véletlen olcsó, engem is érdekelt, h milyen lehet, azért is próbáltam ki vásárlás előtt, de akkor már inkább elektromos futópad, vagy kinti séta.
2010. nov. 29. 23:07
 5/5 A kérdező kommentje:
:( na, ezért kérdeztem. köszönöm a válaszod. akkor folytatom addig az aerobikot, és gyűjtök egy normálisra.
2010. nov. 29. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!