Futópad / ellipszis által számolt kcal tényleg annyi? Mikor lesz több?
Már majdnem 1 éve járok rendszeresen tornázni heti 2*, + 1* spin racingre. Viszont most úgy gondoltam, hogy kipróbálom a futást, mert a torna nem igazán hatásos.
Szerdán futottam először, 5km -t sikerült (2 részletben), ez volt 300kcal, ellipszisen pedig 100kcal-át égettem. Ez így gyatra nagyon? Összesen 1 órán keresztül mozogtam.
Kb. mennyit kellene elérnem, hogy gyorsuljon a fogyás, mert egy ideje stagnálok?
Első!
Nem az számít amit a gép kiír kalóriát,mert lehet a futógép csal és sokkal rosszabb azt gondolni hogy sok kalóriát égettem el közben pedig nem. A lényeg az hogy meglegyen az 1óra intenzív mozgás.
Amúgy nekem e. trénerem van és 1óra alatt kb400kcalt égetek el,ha intenzíven tekerem.
Azért úgy nagyjából gondolom megfelel a valóságnak, de én is úgy voltam vele, hogy az 1 óra meglegyen!
De akkor ez nagyon kevés vagy elmegy?
Hát nekem fontos lenne, mert nincs pulzusmérős-kalóriaszámlálós órám... :-(
Akkor úgy kérdezem, az 5km gyatra??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!