Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futással formálódás, esetleg...

Futással formálódás, esetleg futópad? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most fogyózok és szeretnék mellette sportolni, nyáron rendszeresen járok de az nem téli sport.

Az a kérdésem, hogy valakinek bejött a futással való testformálás? Én nagyon nagyon szeretek futni (de tényleg:), de nincs időm arra (és így téle kedvem se sok)hogy kimenjek 1-1órát futni. Ezért gondoltam, hogy befújatok egy motoros futódódra, és így itthon ha van szabadidőm akkor futnék. Régebben is volt egy futópadom (csak az mechanikus) és nagyon szerettem, órákat is kocogtam rajta naponta (nem egy huzamra de egy nap 4-6x is felkerültem rá) csak elég gagyi volt és tönkrement.

Igazából a kérdésem, hogy ér-e valamit a futás főleg a lábak-hátsó formálására?

2011. jan. 29. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
,,Régebben is volt egy futópadom (csak az mechanikus) és nagyon szerettem, órákat is kocogtam rajta naponta (nem egy huzamra de egy nap 4-6x is felkerültem rá) ,, formálódtál?
2011. jan. 29. 18:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon de mellette akkor egészségtelenül kajáltam, nem azért futottam mert fogyni akartam csak mert szerettem
2011. jan. 29. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
akkor szerintem fussál most is.a lényeg hogy szereted:) ja és biztos azért nem formálódtál nagyon mert nem ettél úgy...:)
2011. jan. 29. 18:33
 4/6 anonim válasza:
az engem is érdekelne, hogy futással lehet-e egy év alatt kb 15 kg-t fogyni, ha 6 után nem eszek és csökkentem a kenyér adagomat, de nem egy órás futásról beszélek, hanem mondjuk fél órát, mert csak reggel van időm.
2011. jan. 29. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt ki mondta, hogy 6 után nem lehet enni? Ha úgy akarsz fogyni, hogy közben zsírosodsz (igen, ennek ez lesz a vége: kisebb súly, nagyobb testzsírszázalék), akkor ne egyél 6 után.

Ezt a marhaságot végleg ki kellene törölni az emberek agyából, mert még mindig nagy népszerűségnek örvend.

2011. jan. 30. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:
,,Ha úgy akarsz fogyni, hogy közben zsírosodsz (igen, ennek ez lesz a vége: kisebb súly, nagyobb testzsírszázalék), akkor ne egyél 6 után.,,Miért zsírosodik az, aki 6 után nem eszik?
2011. febr. 1. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!