Futással formálódás, esetleg futópad? Tapasztalatok?
Sziasztok!
Most fogyózok és szeretnék mellette sportolni, nyáron rendszeresen járok de az nem téli sport.
Az a kérdésem, hogy valakinek bejött a futással való testformálás? Én nagyon nagyon szeretek futni (de tényleg:), de nincs időm arra (és így téle kedvem se sok)hogy kimenjek 1-1órát futni. Ezért gondoltam, hogy befújatok egy motoros futódódra, és így itthon ha van szabadidőm akkor futnék. Régebben is volt egy futópadom (csak az mechanikus) és nagyon szerettem, órákat is kocogtam rajta naponta (nem egy huzamra de egy nap 4-6x is felkerültem rá) csak elég gagyi volt és tönkrement.
Igazából a kérdésem, hogy ér-e valamit a futás főleg a lábak-hátsó formálására?
Azt ki mondta, hogy 6 után nem lehet enni? Ha úgy akarsz fogyni, hogy közben zsírosodsz (igen, ennek ez lesz a vége: kisebb súly, nagyobb testzsírszázalék), akkor ne egyél 6 után.
Ezt a marhaságot végleg ki kellene törölni az emberek agyából, mert még mindig nagy népszerűségnek örvend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!