Ezzel szerintetek mennyire lehet hatékony a fogyás? Min változtassak?
heti 1 gyümölcsnap + ha megoldható akkor víznap
reggeli: 2 toast kenyér parizerrel vagy, 2 tojásból rántotta
tízorai:gyümölcs
ebéd: Bármilyen főtt ebéd ha nem tésztás, max feleannyi amit amúgy megennék ( nem lakom jól )
uzsonna: gyümölcs,
vacsora: 2 toast kenyér sonkaszalámival kevés sajttal
Napközben 3 l folyadék zöld tea+víz + heti 2-3 30 perces mozgás.
173 cm vagyok és 85 kg
Szerintetek kitartással mennyi idő alatt mennyit fogyhatok hasonló étrenddel? ( Eddig kb 5x ennyit ettem )
Szia! Az étrend egyetlen egy része jó,megpedig a gyümülcs... a toast-ot felejtsd el,egyél rozskenyeret,parizer egy kaki...egyél helyette pulya-csirkesonkát...reggelire egyél sok zöldésget ezekhez,ha tojás akkor ne rántotta,csak főtt tojás!!!2db de csak egy sárgáját egyél! a gyümölcs köztes időben rendben van...
Ebéd: ha fogyni akarsz,semmilyen tésztát ne egyél...egyél rizst,csirkemellet és zöldséget!!!
vacsorára meg végképp felejtsd el a toast kenyeret!!! vacsorára csak zöldséget és fehér hust (hal,csirke) egyél!!!max egy almát...
tul sok gyümölcsöt se egyél!!!mindent mertékkel!
Ha sajt akkor mozarrela sajt!Szokj hozzá a zöldséghez és gyümölcshöz!!!
...előző vagyok...ha a lisztet,és cukrot kiveszed az étrendből akkor a 85kilóból,nagyon könnyen le fogod adni a felesleget!!!
Az elején nehéz,de hidd el két hét utáneszedbe se jut szarokat enni majd.!! sok sikert!!!
és ne feledd!!!SE LISZT SE CUKOR!!!
sok sikert!!!
Szerintem hagyd abba ezt a hülyeséget.
Egyél inkább mindent 5 ször 1 nap, keveset, majd nap végén tornázz. Ez a leges legjobb tuti fogyi receptem.
Ehetsz mondom bármit a zsíros kajától az édességig, csak nap végén fuss, tornázz. :) Én igy fogytam le 1 hónap alatt 5-6 kg.Ez a normális szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!