Mit tegyek, hogy folytatódjon a fogyás? Min változtassak?
1 év alatt fogytam 30kg-ot. De pár hete szinte semmit. Mit tehetnék, hogy újra beinduljon a fogyás? Életmódváltással sikerült. Sok mozgás (torna), diétás ételek...
27 éves nő
Gratulálok az elért eredményedhez!:)
Nem tudom ,hogy hány kilóról indultál és mennyi még a felesleged, de lehet,hogy már nem fogynod kellene hanem alakformálnod.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos még van 20-25 kg, amit le kell adnom!
Életmódváltás a kulcsszó! Semmilyen diétát nem követek, csak az alapvető dolgokat tartom be.
Fokozatosan tértem át mindenre. A mozgásban és az étkezésben is.
Többször eszem keveset: Sovány húsokat és tejtermékeket, sok zöldséget, gyümülcsöt, barna rízst, teljeskiörlésű tésztát és kenyeret... Itthon tonázok és sétálok, amennyit csak tudok.
Fogytam is szépen!
De most 2 hónapja új munkahelyem van. És nem eszem olyan rendszeresen és nem is tornázom annyit.
Gondolom emiatt állt meg a fogyás.
Mit tegyek? Van valami tanácsotok? Mert nagyon kétségbe vagyok esve, hogy éppen nyár előtt nem tudok tovább fogyni...
Kedves 3. válaszoló! Nagyon szívesen segítek tanácsokkal, örülök, ha segíthetek!
Köszönöm szépen!
Igen, eleinte volt, hogy minden nap mértem magam. De ez butaság. Nem egyenletes a fogyás. És a sport miatt izmosodtam is, az izom pedig nehezebb, mint a zsír. Egy idő után a ruháimon mértem a leadott kilókat. Egyre inkább lógtak és ez jó érzés volt. Persze, azért most is mérem magam, ugy kéthetente. És volt, hogy stagnált a súlyom. De ez természetes állítólag.
Igazából eszek sütit is, ha megkívánom. És nincs lelkiismeretfurdalásom sem utána. Mivel sok kilótól kell megszabadulnom, ezért ez nem 2 hét alatt fog megtörténni. Tehát ki sem lehet birni édesség nélkül. Persze nem minden nap. És nem is este. De vannak Update-s édességek is: rudi, puding, joghurtok, műzliszeletek... És találtam ki pár diétás édességet magamnak. Ezeket eszem, ha megkívánom az édeset.
Kérdezz nyugodtan! Együtt talán könnyebben megy majd! :-)Sok sikert és kitartást!
Szia!
nagyon ügyes vagy bárcsak nekem is jól menne te mennyit fogytál le 1 hét alatt?? én 1 kg-t ami jónak számít ha hozzá vesszük hogy nem akarok visszahízni ... Nekem orvos tanácsolta hogy kezdjek diétázni (azt mondta: a főétkezések között ne egyek nagyon és hogy 6 után ne egyek, én ebből csak a hatórásat tartom be és már mondtam heti 1kg.) csak azt akarom mondani h ügyes vagy és remélem nekem is sikerül majd olyan jól mint neked remélem hogy tudod majd folytatni legyél kitartó sok szerencsét!
Köszönöm szépen!
Átlagban heti 0,5-1 kg ment le. De ez változó! Péledául menstruáció után hirtelen 2-3 kg is lement. De ez is természetes. De volt olyan is, hogy hetekig nem mozdult a mérleg nyelve. Na, ez a durva! Ilyenkor kell nagyon-nagyon kitartónak lenni és nem feladni! Egy idő után csak beindul újra a fogyás... Vagyis remélem! :-)
Neked is fog sikerülni! Igy tovább! Sok sikert!
Gratulálok az eredményedhez, látszik, hogy tudod mit csinálsz nem ilyen atkind diétás marhaságokat...
Lehet, hogy egy hétre vagy pár napra abba kellen hagyni a diétát. A glikongénraktárak feltöltődenek, a vízvisszatartás is megnő, ezért tuti rögtön hízol egy pár kilót, de ezek után sokkal könnyebb lesz betartani a diétát és az anyagcseréd is jobban pörög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!