Így hogyan tudnék lefogyni?
Az a nagy helyzet, hogy volt pár hónapja egy balesetem, és le vagyok bénulva deréktól lefele... és a kilók meg csak jöttek-jöttek... és eléggé kellemetlen, és kényelmetlen, hogy ez van... valami nagyon hatásos diéta, hogy -sajnos- mozgás nélkül helyre rázódhassak? :S Segítseket, légyszil szeretnék továbbra is beleférni a gatyámba, és nem akarom azt kifogásnak, hogy "Na, azért mert nem tudok futni..."
Viszonylag normális az étrendem, persze kevesebbet ettem a utóbbi időben... gyógyszert ne ajánljatok.
az előzőnek üzenem. tegyük fel, hogy mégis igaz. Szerinted, hogy esik neki, hogy ilyet írsz? Amúgy meg nem azt a kérdést tette fel, hogy elhiszitek e vagy nem. Ha mégse igaz akkor az az ő baja mert egy mozgássérültnek másmilyen diéta.
Szerintem keress fel egy orvost. Az biztosra megtudja mondani, hogy milyen legyen az étrended. Mozgássérültek is sportolhatnak.
Első: kösz, de tényleg... nem én tehetek róla -.-
Második: oké, akkor az lesz. Igazából megcsappat a bátorságom is ezzel, szóval össze kell szednem magamat, mert cikinek érzem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!