Ti mit szoktatok tenni ilyenkor?
Gyomorsavra ráinni még jó savas kémhatású citromlevet?
Háttttt, őőőőőőőőőőő. Gyomorfekélyhez biztos jó.
3 óránként egyél és akkor nincs farkaséhség.
Ha hatalmas éhség tör rám akkor eszem. Ha megfelelő életmódot élsz akkor nem nagyon törhet rád ilyen éhség roham. Én nagyon ritkán tapasztalom.
De ha mégis rám jön, akkor napszaktól függetlenül elmajszolok egy abonettet, vagy puffasztott rizst. Sőt tegnap éjjel megettem egy mini pogit. Nem hagytak aludni a macskáim és addig addig kellett velük foglalkoznom amíg hajnal 3 körül rám nem tört az az iszonyatos éhség érzet. És megettem egy pogit.. nem aggódom miatta, ritkán teszek ilyet. És eleget mozgok is a megfelelő táplálkozás mellett, szóval nem ezen az egy pogin fog múlni...
Ha éhes vagy akkor valamiből nem megfelelő mennyiséget juttatsz a szervezetedbe.
Én 3 óránként eszek,nem várom meg,hogy éhezzek egy fél napot aztán bezabáljak. Az anyagcserém,és az emésztésem is fényévekkel jobb lett.
Egyedül mensi előtt szoktam ilyen farkaséhséget tapasztalni 1-2 napig,gondolom hormonális okai vannak,akkor gyümölcsöt szoktam csipgeteni ,vagy zöldségcsikokat fűszeres túróval,vagy sovány sjatkrémmel.
Ja és még valami: 1 alma ,vagy 2 szem keksz nem étkezés.Normális adagokat kell enni,de jó minőségü kajából (mondjuk kinek mi a normális,én olyan 300 kcal körül szoktam 1 étkezést kihozni) .Neked is ezt javaslom,és akkor elkerülöd azt,hogy este kieszed a hütőt,vagy egész nap nassolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!