A combomról szeretném leszedni a narancsbört, hasamat izmosítani és a csípőmet kissebíteni. Mit lehet ilyenkor tenni?
Szia!
Olyan nincs, hogy "csak" innen, vagy onnan akarsz fogyni! Ha fogysz, mindenhonnan megy le a zsír!
Kerüld a zsíros, agyon cukrozott ételeket és a lisztet, péksüteményeket.
Egyél sok gyümölcsöt meg zöldséget, tudom, hogy ez sablon szöveg, de ha ezeket betartod, sokkal szebb lesz a bőröd, én is kerülöm a szar kajákat és meghálálja a testem!
Ja! Meg sok vizet igyál!!!! :)
A legfontosabb dolgok a narancsbőr ellen (megelőzés):
* Figyelj arra, hogy rendben legyen az emésztésed!
* Rendszeresen sportolj!
* Igyál naponta két liter szénsavmentes ásványvizet!
* Ne dohányozz és ne igyál alkoholt!
* Használj rendszeresen hideg-meleg váltózuhanyt!
Eltávolítani is e módszerek segítségével lehet, de nem 100 %-osan. Vegyél inkább narancsbőrre való készítményt és maszírozót. Ezzel hamar eltávolítható ez a csúnya elváltozás. Valamint a zsír leadással. 16. 000 forint környékén bőrfeszesítőt lehet kapni. Drága, de hatásos!
Itt meg lehet rendelni.
Négy óra után már ne lakmározz. Sok-sok gyümölcsöt, zöldséget fogyassz!
Fontos, hogy étrendet váltsunk annak érdekében, hogy megszabaduljunk a narancsvidéktől bőrünkön. Sportolj, mozogj rendszeresen!
Egy gyakorlat - comb feszesítés.
Szaunával is lehet kényeztetni bőrünket, ami segít a megszabadulásban.
A has izmosítása
Béres Alexandra által javasolt gyakorlat hasizom erősítésre:
---
- hyperextensio / felhomorítás (hasonfekvés, kéz tarkón, nyaki szakasz egyenes) 20 db
- hasprés 30 db
- oldalsó hasprés (oldaladra fordulsz, alul lévő kar testtel derékszöget zárva talajon, felül lévő kar tarkón, lábak egymásra fektetve hajlítva talajon) 20-20 db
- csípőfeltolás (hanyattfekvés, láb nyújtva, kezek tarkón) 20 db
Ezt a gyakorlatsort ismételd 3-4 (de ha megy akár 5) körben!
---
Az étrend itt is döntő szerepet tölt be. Néhány leadott kiló után hajlamosak vagyunk újból túlzott ételbevitelhez - ezt mellőzzük.
Vehetsz akár fittness DVD-ket, ezek nagyon hatásosak. De beszerezhetsz olyan edző gépeket, amiket a TV-ben reklámoznak (pld. Pro Form Abs hasizom erősítő gép).
Naponta egy-két óra tempós séta is jótékonyan segíti a zsírtermelés szabályozását.
Úszás
Hogyha tudsz szerezz be egy úszó bérletet a közeli uszodába és járj egy-két hónapig napi/heti rendszerességgel uszodába.
Csípő
Csípő "korrigáló" gyakorlat
Hogyha szeretsz táncolni, ne habozz! Tedd be kedvenc lemezed és akár egyedül, akár kettesben, de táncolj! Mozgasd meg a csípőd - ez is segít.
Ez is egy gyakorlat.
Sajnos olyan gyakorlat nincs, amivel mellből nem lehetne fogyni. De nem fogsz sokat sőt, nem is lehet látni, hogy a mellből is fogytál - mivel csak egy bizonyos pontra edzel. Egyébként meg a formás mellek a szépek! :)
Sok sikert! Ezt összegyűjtöttem, leírtam. De még nézz utána a Google-ben, Yahoo-ban, Tangóban stb. gyakorlatoknak, tanácsoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!