Hogy győzitek meg magatokat, hogy az egészséges ételek finomabbak, mint az egészségtelenek?
Érdekes kísérletben volt részem tegnap. Feleségem sütött egy túrótorta szerűséget, volt benne 1kg zsírszegény tehéntúró, búzadara, 4 tojás, Captain Morgan rumba ásztatott aranymazsola, joghurt, tej, meg némi cukor, kb ennyi. (Tészta nem). Mivel én már rég óta diétán vagyok, nekem pont kellemesen édes volt és laktató. A társaság többi része, főleg a túlsúlyos kollégák ellenben nem találták elég édesnek, és megkenték vastagon LEKVÁRRAL. Mellesleg 2x annyit ettek, mint én. Tehát valahol levonhatjuk a következtetést, hogy minél több cukrot eszik valaki, annál édesebb ételekre van szüksége, ami ugye még több cukrot igényel -> még több felesleges kalória.
Zserbót én speciel szeretem, de csak ha jó szaftos, márpedig sokan szárazra sütik. Igaz, évente egyszer van, akkor belefér 2 kocka.
Egészséges ételeket is lehet finoman elkészíteni, én pl nem lennék képes megenni vagy meginni mindenféle agyon cukrozott dolgot.
Ha csak egy kis ideig nem ennél olyan ételeket amik zsírosak, túl sósak, tele vannak cukorral vagy akár fehér lisztet és később újra megkóstolnád nem is ízlene már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!