Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak kevésből?

Hogyan fogyjak kevésből?

Figyelt kérdés

Naponta 5x eszem keveset, napi 2,5 liter vizet megiszom, minden másnap tornázom és mindennap több mint egy órát kardiózom ,de mégsem fogyok :( Igaz eddig még csak egy hónapja csinálom. Kábé mikor indul be a fogyás? Vagy mit csináljak másképp?

18 éves 169 cm / 55 kg

2012. febr. 3. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Remélem sosem. Neked ez a súly ideális.
2012. febr. 3. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Amint beindul, lemegy az össze izmod, a mensid pedig megszűnik létezni, míg el nem éred azt a súlyt, ahol még volt.
2012. febr. 3. 19:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beteg , látom ,hogy van egy kis felesleg . Nem is csak én látom . Nem sok ,de van. De amire kíváncsi vagyok ,hogy mikor indul be körülbelül a fogyás?
2012. febr. 3. 20:10
 4/5 anonim válasza:
100%
Ismerem az érzést, nekem sem hiszi el soha senki hogy van rajtam felesleg, pedig van. Az a baj, hogy a kevésből tényleg nehéz fogyni, de nem lehetetlen. A "mikor" az emberenként változik, ha lelkiismeretesen edzel, és odafigyelsz a táplálkozásra előbb-utóbb kellene legyen látszata. Ha nem megy, semmiképp ne kezdj el koplalni, de esetleg megcsinálhatsz egy tisztító kúrát, az nekem bejött, csak nagyon figyelj arra hogy milyet, mert vannak kifejezetten egészségtelen programok is!
2012. febr. 3. 20:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Te milyen tisztító kúrát csináltál?
2012. febr. 3. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!