Hogy fogyjak le?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy 15 éves kisvárosi srác vagyok. 175cm magas, 75 kg. Bekerültem egy jó hírű középiskolába, és az iskola kezdésig szeretnék lefogyni legalább 10-15 kg-ot.
A legnagyobb gond az, hogy a mellem elég nagy, a derekam meg széles. Ezek zavarnak a legjobban. Sportolásra nincs nagyon lehetőség errefelé, futni szoktam. Enni naponta 4x szoktam, próbálok minél kevesebbet. Ezen felül mit ne egyek a fogyás érdekében, valamint mellé mit tegyek?
2012. febr. 1. 15:56
1/2 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=fogyjak+le&k..
amúgy meg: builder.hu alapismereteknél minden le van írva! :)
2/2 anonim válasza:
én 12 kg fogytam 2 hónap alatt az insumed tápszerrel. ha beírod googleba megtudod a részleteket is. nagyon fontos hogy ez nem fogyasztószer,és CSAK orvos felügyelete mellett lehet csinálni, nem lehet csak úgy rendelni a neten. ez nekem is bevált és több ismerősömnek is. ez tartós fogyás, nem jött vissza semmi és sokkal jobban érzem magam.mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!