Hány km-t fussak naponta ahhoz, hogy fogyjak?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 13:48
1/7 anonim válasza:
Az attól is függ,hogy milyen az edzettségi szinted. Ha a nulláról indulsz, akkor 3 kilométerrel próbálkozz, aztán heti 3-4x 6-7 km már tök jó.
2/7 anonim válasza:
Én Január elején kezdtem a futást. Heti 2x csinálom, és durván 3-km-t futok. Még mindig itt tartok. Majd februárba megemelem egy körrel. Napi szinten ne fuss, mert tönkre teszi az ízületeidet. Próbálj mellette más mozgásformát is csinálni.
3/7 anonim válasza:
A kérdés értelmetlen, mivel kb semmi infót nem adtál meg magadról.
4/7 anonim válasza:
Én tudok segiteni ,ha kicsit bővebben irsz magadról.Milyen nemű vagy,hány kiló,hány centi,sportoltál e eddig valamit,terepen vagy pályán akarsz futni?
5/7 A kérdező kommentje:
3 évig úsztam versenyszerűen,de már kiestem a gyakorlatból,168 cm vagyok,59 kg,21/L
2012. jan. 27. 17:00
6/7 anonim válasza:
És hova akarsz fogyni? 59 kg...miből akarsz fogyni? Ez már így is tökéletesen megfelel. Egyébként meg:
7/7 anonim válasza:
Hát azért egy 6-7 kilót fogyhatsz de nem nagy szükséglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!