Napi 3km futás elég szerintetek naponta?
esetleg azért, mert a fogyás az táplálkozás kérdése.
meg persze ha normálisan edzel, akkor a tested több tápanyagot próbál raktározni az izomszövetben, glikogén néven ami víz kíséretében van megkötve, és ennek is tömege van, ergó hiába fogysz zsírból, közben ezt eleinte kiegyensúlyozhatja a többlet tápanyag raktározás.
ez is étrend kérdése, mert csak akkor csökken le a glikogén szinted, ha erős kalória megvonásban vagy, normális fogyás alatt ez visszatöltődik és hozza az említett plusz tömeget.
Aczél köszönöm a választ :)
Igyekszem oda figyelni mit eszem,általában 2000 kcal eszem egy nap,de nem kínzom magam olyan durván mert szoktam csokit is enni de pl ha van egy tábla milkám akkor naponta csak 3 kockát eszem meg belőle.
Sokáig futottam napi több kilométereket is,de inkább izmos lett a vádlim és a combom,ami nem is lenne baj,csak szálkásítani szeretnék!!
futás mellett leszel csak igazán szálkás.
azt a kb. 2000kcal-t le lehet csökkenteni egy 1600kcal-ra, csoki helyett meg ugye értékes tápanyagokat bevinni, legalább amíg fogyni akarsz.
értékítéletet nem alkotok, ki hány kiló legyen, ezt mindenki maga tudja. csak a kérdésre válaszoltam jelen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!