Mennyit fogytatok naponta, akik naponta 2 órát sportoltok (futás, bicikli, stb. )?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 09:38
1/5 anonim válasza:
Napi négy órát sportolok, ha szeretném tarthatnám a heti 1 kg mínuszt. De nem tartom így nem fogyok és nem hízok nekem most így pont jó.
2/5 anonim válasza:
Satennak láttam egy korábbi válaszában, hogy 30 kilót fogyott. Ez megmaradt, mivel egy teljesen közös pont, én is ennyit fogytam. A másik közös pont a napi 4 óra sport. :)
És ezzel én is tarthatnám a heti 1-2 kiló mínuszt, mégse teszem, mivel elértem a célom. A sport sokat számít, de van még 2 egyáltalán nem elhanyagolható tényező, az étrend és az alvás. Ezek kb. ugyanannyi részben fontosak a fogyáshoz. Ha ez a cél, tudatosan kell táplálkozni. Ha súlytartás, napi 4 óra mellett azt eszel, amit megkívánsz, akkor, amikor megkívánod. Ez a jó benne:)
3/5 anonim válasza:
egyet értek az előttem szólókkal. én régebben heti 4x 2-3 órát edzettem, és a helyes étrend mellett 1,5-2 kg-ot fogytam hetente, ami még a normális fogyáson belül van
5/5 anonim válasza:
Jaja, edzeni kell, de én mégis jobban ajánlanám a nem aerob mozgásokat... Hanem ki ssúlyzós edzés, mert az izmok pihenés közben is veszik fel az energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!