Csak attól, h. ha naponta megiszok 2-3 L vizet, akkor fogynom kellene? 85/165
miért kéne fogynod? max azért, mert akkor nem leszel annyira éhes, mert telíti a gyomrodat. De alapjában véve nem.
Ezt olvasd el mindenképp...
Persze, hat h a pics,aba ne fogyasztana.
Hihetetlen, h a sajat szarukat is megennek egyesek csak meg ne kelljen mozdulni.
Kosz a hozzászólásokat...., s egyesek "kedves" modorát... :)
Olyan elven gondoltam, hogy mindenhol azt írják, hogy a víz gyorsítja az anyagcserénket, hamarabb kirulnek belolunk a káros angyagok. Tehát, szerintem ha valaki eddig megitt naponta 0,5L vizet, de ezután megfog 3L-t naponta, akkor gyorsulnia kell az anyagcseréjének is, és mivel az gyorsul, akkor a súlyunknak is csokkeni kell...
Valamint ha ennyi vizet megiszunk, akkor annyira éhesek se lehetunk, vagyis szerintem ennyi víz mellett nem fér el annyi kaja a gyomrunkban, tehát kevesebbet fogunk enni...
Vagy nagyon nagy hulyeség amit gondolok?
"ha ennyi vizet megiszunk, akkor annyira éhesek se lehetunk, vagyis szerintem ennyi víz mellett nem fér el annyi kaja a gyomrunkban, tehát kevesebbet fogunk enni... "
Nem, ez nem hülyeség, javasolják is, hogy étkezés előtt igyunk 1-2 pohár vizet, mert telít.
De ettől függetlenül azért nem mindegy, mit és mennyit eszel.
tök mindegy miért eszel kevesebbet, hogy víz miatt vagy akármi miatt, lényeg hogy ésszerű mértékkel kevesebbet eszel.
annyira meg nem gyorsítja az anyagcserét, hogy az ennyit számítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!