30 kg-ot fogytam. Lehet hogy ettől van sokkal kevesebb szőröm?
98 kg ról 68 kg-ra fogytam 3 hónap alatt. Pár éve nagyon vékony voltam de elkezdtem fogamzásgátlót szedni,amitől 20 kg ot híztam (a gyógyszer abbahagyása után sem állt le a hízás). A túlzott szőrösödés is megindult a fogyamzásgátló mellett (kar bajusz lábfej ujjak). Az orvosnak tisztán emlékszem a szavaira : "Vagy a hormonzavartól van a hízás vagy a hízástól a hormonzavar....és így jön a túlzott szőrösödés "
Most 3 hónap alatt 30 kg fogyás után sokkal kevesebb szőröm van,a hasamról olyan 10 centis csíkban már nem is nől.
Ebben szeretnék segítséget kérni,hogy szerintetek a fogyás okozta hormon változástól lehet kevesebb szőröm,vagy esetleg gyanakodjak valami betegségre?
(a hajam nem hullik)
Köszönöm a válaszokat!
Ja és elfelejtettem írni hogy 19 / L.
Köszi!
És szerintetek az államról és a bajuszomról is elfog teljesen tűnni a szőr idővel?
Az egész szőrzet "kopása" kb 1 hónapja kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!