Csak bélürülés vagy fogytam?
Figyelt kérdés
Ha három hete diétázom és este hat után nem eszek+midnen nap 20percet tornázok,és ez alatt a három hét alatt fogytam 3 kilót,akkor most csak kiürültek a beleim,vagy fogytam.Az egyik ismerősöm váltig állítja ,hogy csak bélürülés,de szerintem az ilyen 5 napos diétákkal történik ez...2012. jan. 30. 18:46
1/2 anonim válasza:
Ezért kéne hetente egyszer, meghatározott időben, nagy WC után mérni a testsúlyodat. Egyébként 3 hét alatt 3 kiló teljesen normális fogyási ütem. Tükör mit mutat?
2/2 anonim válasza:
maga az ütem jó, de hogy bélürülés e vagy nem az rengeteg mindentől függ amiket nem írtál le. az este 6 után nem evés baromság és a 20perces torna nagyon minimum megoldás, inkább egy órát kéne mozogni.
ha keveset eszel akkor bélrülés is van benne. nem mindegy mit eszel, lehet hogy izomból is fogytál.
de szerintem zsírból is, de hogy csak abból az már a kevés infobol kiindulva is valószinütlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!